Zséda megmutatta, milyen melltartót visel: fotó!

Zséda melltartó Zsédenyi Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsédenyi Adrienn visszafogott stílusáról ismert, ő inkább az énekléssel, a színpadon adja ki magából a vad energiákat, ezért is meglepő az a fotó, amit legutóbb közzé tett: megmutatta melltartóját!

Zsédenyi Adrienn csak nagy ritkán enged bepillantást a hétköznapjaiba. Családjáról sem szokott túl gyakran képeket kitenni, de saját magáról is jobban szeret színpadi, vagy fotózásokon készült felvételeket közzétenni, de azért néha akad kivétel. A rajongók persze szívesen vennék, ha ennél is jobban beavatná őket a mindennapjaiba, de így sem panaszkodhatnak, hiszen a nyáron láthatták az énekesnőt bikiniben, most pedig

a melltartóját mutatta meg Zséda.

Zséda megmutatta, mit visel a ruha alatt Fotó: Polyak Attila/Origo

Instagram-oldalán tette közzé a finom fehérneműről készült képet, de persze olyan Zsédásan. Nem magán mutatta meg ugyanis, hanem az asztalon. Abban azért biztosak lehetünk, hogy ezt a darabot viseli az énekesnő, hiszen ezt leszögezte a képaláírásban.

Így fest ma a 74 éves Halász Judit: fotó http://www.life.hu/trend/20170927-fantasztikusan-fest-halasz-judit.htmlHalász Judit még a gyorsan szaladó idő ellenére is csodálatosan fest. Sokan példát vehetnének róla. TrendOrigoBaukó Éva szexi pózban fotózkodott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170927-megmutatja-testet-bauko-eva.htmlBaukó Éva bebizonyította, hogy nem kell egy szál bikiniben pózolni ahhoz, hogy beindítsa az emberek fantáziáját. Íme! Trend--Így készül a legszebb őszi sminkhttp://www.life.hu/trend/20170926-igy-keszul-a-legszebb-oszi-smink.htmlAz aranylóan szenvedélyes, bíborba hajló naplemente, az évszak érett, melegséget sugárzó színei káprázatosak ilyenkor. Idézd meg ezt a sok buja izgalmat a sminkedben is, hatását érezni fogod: osztatlan sikerrel koronázza meg a napodat. Trend--Rá sem ismertünk Gáspár Virágra! A duci kislány nincs többéhttp://www.life.hu/trend/20170926-gaspar-virag-nagyon-megvaltozott.htmlTeljesen megdöbbentünk, mikor megláttuk Gáspár Virág legújabb fotóját. Mikor lett csinos, fiatal hölgy Gáspár Győző kisebbik lányából?TrendOrigoDobd fel az outfitedet hímzéssel: bazár! http://www.life.hu/trend/20170925-himzes-ruhakon-es-kiegeszitokon-szuper-trend.htmlA legnagyobb divattervezők is évről évre felkapják ezt a trendet, ami kifinomult, elegáns, máskor vagány és feltűnő. A hímzés mindenesetre nagyon is nőies, érdemes kísérletezni vele. TrendOrigoSarka Kata megmutatta melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170925-sarka-kata-megmutatta-melleit-foto.htmlSarka Kata rövid frizurával és méretes keblekkel formálta izmos testét, erről pedig egy szexi fotót is villantott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.