Avril Lavigne már csak árnyéka egykori önmagának: fotó

Avril Lavigne énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sokaknak ismerős Avril Lavigne neve, aki régebben a tinik kedvenc énekesnője volt. Régen hallottunk róla.

A 33 éves énekesnő igen fiatalon csöppent bele a szakmába. Mindössze 16 éves volt, mikor felfigyeltek a tehetségére, és innentől kezdve pillanatok alatt a rivaldafényben találta magát. Azóta öt lemezt dobott piacra, amelyek mindegyike nagy sikert aratott.

Szerencsére leküzdötte a Lyme-kórt Forrás: Youtube/Avril Lavigne

2014-ben azonban Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, ezért zenei pályafutását hanyagolnia kellett. 2016-ra szerencsére meggyógyult, és akkor azt nyilatkozta: készen áll a visszatérésre. Új lemezét 2017-re tervezte.

Íme a frissen készült fotó a kanadai sztárról Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi

Nemrég pedig friss fotó került napvilágra az énekesnőről, aki bizony eléggé sokat változott. Az egykor vagány tinilány elég slamposan fest. Unalmas öltözékben, loboncos hajjal jelent meg. Reméljük, hogy ez csak egy rosszul elkapott pillanat volt, és nem hagyta el magát ilyen fiatalon.

Avril Lavigne nevére nagyon veszélyes rákeresni a neten

A csalók igyekeznek kihasználni a sztárok iránti érdeklődést, ezért egyes hírességek nevére rákeresve sokszor nem azt kapjuk, amit vártunk: veszélyes oldalakra terelnek minket. A McAfee kiberbiztonsági cég összeállított egy listát arról, hogy mely celebek a legveszedelmesebbek.

Lesifotósok kapták le Selena Gomezt: fotó http://www.life.hu/trend/20170927-igy-nez-ki-ma-selena-gomez.htmlBombaként robbant a hír, miszerint veseátültetésen esett át a világsztár, Selena Gomez. Közeli barátnője sietett segítségére. A fiatal énekesnő autoimmun betegségben szenved, ami miatt egy időre vissza is vonult a nyilvánosság elől. A komoly beavatkozás után most láthatjuk őt először. Trend--Így fest ma a 74 éves Halász Judit: fotó http://www.life.hu/trend/20170927-fantasztikusan-fest-halasz-judit.htmlHalász Judit még a gyorsan szaladó idő ellenére is csodálatosan fest. Sokan példát vehetnének róla. TrendOrigoVégre jelmezben az Álomutazó szereplőihttp://www.life.hu/trend/20170928-jelmezben-az-alomutazo-szereploi.htmlAz Álomutazó színészei most először bújhattak karaktereik bőrébe. Kukkants a kulisszák mögé, hogy megtudd, milyen érzés volt Stohl Andrásnak és Radics Giginek szembenézni új énjükkel, és mennyivel lesz könnyebb dolga Schell Juditnak Cosinus tanárnő megformálásban a jelmeze miatt. Most először láthatod, kikkel találkozhatsz majd az Álomutazó színpadán 2017 decemberében!TrendOrigo20 éve gyilkolták meg Gianni Versacét - Így emlékeztek rá!http://www.life.hu/trend/20170927-20-eve-gyilkoltak-meg-gianni-versacet-igy-emlekeztek-ra.html20 évvel ezelőtt történt, 1997. július 15-én, hogy meggyilkolták az akkor legsikeresebb és imádott divattervezőt, Gianni Versacét. Halálának okáról ma is rengeteg teória él, ami viszont biztos, hogy a kivételes tehetségű, sajátos szemléletmóddal megáldott legenda elvesztése nagy tragédia volt. Két évtized múltán, a milánói divathéten az egész szakma előtte tisztelgett. Trend--Sylvester Stallone lánya gyönyörű: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170927-sylvester-stallone-lanya-gyonyoru-foto.htmlSylvester Stallone nagyon szerencsés, ugyanis elképesztően szép nők veszik körül: felesége és három lánya is meseszépek. Sophiért, Rocky 21 éves lányáért megőrül az internet, mióta a vörös szőnyegen megjelent édesapjával az idei Golden Globe Gálán. TrendOrigoZséda megmutatta, milyen melltartót visel: fotó!http://www.life.hu/trend/20170927-zseda-megmutatta-milyen-melltartot-visel.htmlZsédenyi Adrienn visszafogott stílusáról ismert, ő inkább az énekléssel, a színpadon adja ki magából a vad energiákat, ezért is meglepő az a fotó, amit legutóbb közzé tett: megmutatta melltartóját! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.