Bizonyára sokaknak ismerős Avril Lavigne neve, aki régebben a tinik kedvenc énekesnője volt. Régen hallottunk róla.

A 33 éves énekesnő igen fiatalon csöppent bele a szakmába. Mindössze 16 éves volt, mikor felfigyeltek a tehetségére, és innentől kezdve pillanatok alatt a rivaldafényben találta magát. Azóta öt lemezt dobott piacra, amelyek mindegyike nagy sikert aratott. 

Szerencsére leküzdötte a Lyme-kórtForrás: Youtube/Avril Lavigne

2014-ben azonban Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, ezért zenei pályafutását hanyagolnia kellett. 2016-ra szerencsére meggyógyult, és akkor azt nyilatkozta: készen áll a visszatérésre. Új lemezét 2017-re tervezte. 

Íme a frissen készült fotó a kanadai sztárrólForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi

Nemrég pedig friss fotó került napvilágra az énekesnőről, aki bizony eléggé sokat változott. Az egykor vagány tinilány elég slamposan fest. Unalmas öltözékben, loboncos hajjal jelent meg. Reméljük, hogy ez csak egy rosszul elkapott pillanat volt, és nem hagyta el magát ilyen fiatalon.

Avril Lavigne nevére nagyon veszélyes rákeresni a neten
A csalók igyekeznek kihasználni a sztárok iránti érdeklődést, ezért egyes hírességek nevére rákeresve sokszor nem azt kapjuk, amit vártunk: veszélyes oldalakra terelnek minket. A McAfee kiberbiztonsági cég összeállított egy listát arról, hogy mely celebek a legveszedelmesebbek.