Judyék otthonában van helye még egy gyerekszobának: jöhetne a kis testvér

Forrás: Facebook -
Judy gyerekszoba testvér otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy és férje, Balázs nagyon szeretnének még egy gyereket, bár az is igaz, hogy nagyon megszokták hármasban, teljes köztük a harmónia. Egy biztos, ha a sors úgy akarja, akkor jön a baba, és bőven lesz helye is: otthonukban elfér még egy gyerekszoba. 

Judyéknak mindenük megvan a boldogsághoz, mostanában csak egyetlen kérdés foglalkoztatja őket, mégpedig az, legyen-e még egy csemetéjük. Mindketten imádják kislányukat, teljes köztük a harmónia, ezért is félnek kicsit egy babától, ugyanakkor Judy alapvetően testvérpártinak tartja magát.

Vajon lesz testvére Majának? Forrás: Facebook

félő, hogy egy második gyerekkel már felborulna az egyensúly,

„Maja jönni akart, így rögtön át kellett tervezni a házat. Amikor megvettük, még csak a főfalak álltak, mi alakítottuk ki belül. Van egy tanulószoba is, mert a lányunk jövőre iskolás lesz. További bővítés is lehetséges a tetőtérben, ha a sors úgy akarja, hogy legyen még egy gyerekünk"de ezeket mind tagadta az énekesnő

Alternatív energiaforrások a családi házakbanhttp://www.life.hu/otthon/20170927-alternativ-energiaforrasok-a-csaladi-hazakban-megujulo-energia-zoldenergia.htmlAz alternatív energiaforrások jelentik a jövőt – és ezzel most cseppet sem túloztunk. A környezetünkkel való ilyen fajta szimbiózis bárki számára adott, a kérdés csak az, hogy ki és milyen formában használja ki. Bemutatjuk a házakban, otthonokban használható zöldenergiákat. OtthonThinkstockHelykihasználás felsőfokon - Lakások 50 négyzetméter alapterület alatthttp://www.life.hu/otthon/20170927-kis-lakasok-50-negyzetmeter-alapterulet-alatt-lakberendezes.htmlHa egy kis otthonról álmodsz, vagy épp már benne élsz, és szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle, a következő belső terek egész biztosan le fognak nyűgözni. Bizonyítják, hogy a kreatív korlátok inspiráló áttörést eredményezhetnek. Ezek a kis, még az 50 négyzetmétert sem elérő lakások olyan tökéletes és egyedi belsőépítészeti megoldásokat vonultatnak fel, amelyekkel szinte már saját személyiséget nyernek. Otthon--Óriási luxusrezidenciát vásárolt Beyoncé: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20170927-ezt-az-ujabb-luxusotthont-vasarolta-beyonce.htmlBeyoncé és Jay-Z sorra villantják a drágábbnál drágább házakat. Otthon--Miley Cyrus szülővárosában, Tennessee államban vett házathttp://www.life.hu/otthon/20170926-miley-cyrus-szulovarosaban-tennessee-allamban-vett-hazat-farm.htmlA Disney-színésznőből popsztárrá vált Mileyról, elsőre biztosan a polgárpukkasztás, a lázadás és a botrányok jutnak az eszünkbe. Pedig ezeket úgy tűnik, egyre inkább maga mögött hagyja és egy új, nyugodtabb életbe kezd. Jól mutatja ezt mostani házvásárlása is, mellyel visszatér a gyökereihez. Otthon--A lakásvilágítás szerteágazó funkciója - beltéri fényforrások, lámpatestekhttp://www.life.hu/otthon/20170925-a-lakasvilagitas-szerteagazo-funkcioja-belteri-vilagitas-allolampa-csillar.htmlA jó világítás, a megfelelő lámpatestek rendkívül sokat adhatnak egy szoba atmoszférájához. Ám ugyanígy, a tökéletes belsőteret le is rombolhatják, ahogy eljön a szürkület. A stílus és a praktikum itt összeér, segítünk, hogy ez a te otthonodban is teljesüljön. OtthonThinkstockBemutatjuk a modern, a mediterrán és a rusztikus házak stílusjegyeithttp://www.life.hu/otthon/20170921-modern-mediterran-es-rusztikus-hazak-stilusjegyei-epitkezes.htmlAz építkezésnél érdemes olyan típusú házat választani, ami számodra és családod számára megfelelő. Ebbe nem csupán a falak színe és a bútorok stílusa értendő, maga a ház jellege is fontos. Egyrészt meg kell felelnie a választott környezethez, másrészt a lakók számára tökéletes funkcionális terekkel kell hogy bírjon. Most bemutatunk három népszerű háztípust, hogy megkönnyítsük a választásodat. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.