Alica Schmidt lett a világ legszexibb sportolója: fotók

szexi sportoló Alica Schmidt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál weboldal szavaztatta meg a világ legszexibb sportolóját. Nem csoda, hogy ez a lány került a dobogó legfelső fokára. 

Az ausztrál Busted Coverage indított szavazást, hogy megtudjuk, ki a legszexibb sportolónő a világon. A mezőny elég szoros volt, de az első helyet végül egy 18 éves német sportoló, Alica Schmidt nyerte el.

A szexi atléta nem csak látszatsportoló, a nyári junior atlétikai Európa-bajnokságon 4x400-as váltóban ezüstérmes lett, de a képeit nézegetve is jól látszik, hogy rengeteg időt tölt edzéssel.

Elképesztő idomokkal rendelkezik, igazi természetes szépség, aki kemény munkával érte el mindazt, amire hatvanezer Instagram követő csorgatja a nyálát.

Alica nagy reménység a szakértők szerint: az is elképzelhető, hogy a tokiói olimpián érmet szerezzen Németországnak. Sokak bánatára a lány azonban nem egyedülálló: boldog párkapcsolatban él - írta meg a TheSun.

John Economou hajléktalanból lett szexi modell: Fotó!

Sosem lehet tudni, hogy hol és mikor kacsint ránk a szerencse: John Economou sem gondolta, hogy a hajléktalanságból egyszer csak a kamerák kereszttüzében találja magát. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.