Egy ausztrál weboldal szavaztatta meg a világ legszexibb sportolóját. Nem csoda, hogy ez a lány került a dobogó legfelső fokára. 

Az ausztrál Busted Coverage indított szavazást, hogy megtudjuk, ki a legszexibb sportolónő a világon. A mezőny elég szoros volt, de az első helyet végül egy 18 éves német sportoló, Alica Schmidt nyerte el. 

A szexi atléta nem csak látszatsportoló, a nyári junior atlétikai Európa-bajnokságon 4x400-as váltóban ezüstérmes lett, de a képeit nézegetve is jól látszik, hogy rengeteg időt tölt edzéssel. 

Elképesztő idomokkal rendelkezik, igazi természetes szépség, aki kemény munkával érte el mindazt, amire hatvanezer Instagram követő csorgatja a nyálát. 

Alica nagy reménység a szakértők szerint: az is elképzelhető, hogy a tokiói olimpián érmet szerezzen Németországnak. Sokak bánatára a lány azonban nem egyedülálló: boldog párkapcsolatban él - írta meg a TheSun

John Economou hajléktalanból lett szexi modell: Fotó!
Sosem lehet tudni, hogy hol és mikor kacsint ránk a szerencse: John Economou sem gondolta, hogy a hajléktalanságból egyszer csak a kamerák kereszttüzében találja magát. Olvass tovább itt...