Sophie Turner ösztönöz: fogadd el te is a narancsbőrödet: kép

narancsbőr plus size modell Sophie Turner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Sophie Turner plus size modell egy igazán megosztó, retusálatlan képpel próbálja felhívni az önmgaunk elfogadására a figyelmet, ám állítások szerint ő sem volt boldog fotója láttán...

A plus size modellek nyilván saját maguk malmára hajtják a vizet posztjaikkal és képeikkel, és valószínűleg úgy gondolják, a felesleggel küzdő hölgyek lelkét ápolják. A brit modell Sophie Turner is posztolt magáról egy retusálatlan képet, hogy ezzel növelje a nők önbizalmát. „Egy fotózáson vettem részt tegnap, de amikor megláttam a végeredményt nagyon dühös lettem. Aztán feltettem magamnak a kérdés, miért is? Természetes, hogy a nőknek van narancsbőrük, és ezt most már el kéne fogadni és nem kéne csúnyának látnunk. Mi mindannyian tökéletesen sima bőrt akarunk, de ideje elfogadnunk a valóságot"- írta képe alá.

Sophie Turner 12 éves kora óta cellulitos, ezért úgy gondolja, ha valami már olyan régóta a testének a része, mint a nem túl feszes bőr, akkor inkább ideje elfogadnunk. Valóban az önszeretet a legfontosabb dolog, hiszen ez az út vezet az egészséges önbizalom kifejlődéséhez, és a mentális egészséghez.

Fehérjeporokat teszteltünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170928-feherjeporokat-izolatumokat-koncentratumokat-teszteltunk.htmlAki éppen csak most csöppen bele a rendszeres sportolás, az edzőtermek és a táplálékkiegészítők világába, nagyon is elveszve érezheti magát. Mi ezúttal a fehérjeporok labirintusában próbáltunk eligazodni, és lelkesedésünkben le is teszteltünk kilencféle terméket, természetesen a kedvenc ízünkből: a csokiból. Ez Zsír!--Caramel felesége, Szilágyi Szilvi a levegőben akrobatikázott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170929-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-a-levegoben-akrobatikazott-foto.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi a levegőben mutatta meg, mit tud: egy hatalmas karikán egyensúlyozott. Ez Zsír!OrigoÍgy étkezik a csodálatos Kate Hudsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170926-igy-eszik-egeszsegesen-kate-hudson.htmlA 38 éves színésznő tavaly adta ki egészséges életmódról írt a könyvét Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body címmel. Az ép testben, ép lélek mottóra épült könyvben rengeteg tanáccsal szolgál Kate Hudson, és maga is e szerint él. Nemcsak sportol és meditál, de egészségesen is étkezik. Mutatjuk is, miket eszik a bájos színésznő. Ez Zsír!--67 kilótól szabadult meg a durván túlsúlyos lány: fotó http://www.life.hu/ez-zsir/20170927-kozel-70-kilot-fogyott-egy-tulsulyos-fiatal-no.htmlChristine Carter élete gyökeresen megváltozott, miután szakított a párjával. Soha nem volt még ilyen boldog. Ez Zsír!Origo5 dolog, amit ne csinálj, ha éhes vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170922-dolgok-amiket-soha-ne-csinalj-ehesen.htmlAz éhség könnyen elkerülhető egy kis előregondolkodással és a napi ötszöri étkezéssel. Persze még a rendszerető embereknél is előfordul, hogy kimarad egy-egy étkezés, így viszont könnyen felütheti fejét a farkaséhség. Ez Zsír!ThinkstockCsemer Bogi szülése óta 16 kilót fogyott http://www.life.hu/ez-zsir/20170927-csemer-bogi-szulese-ota-16-kilot-adott-le.htmlCsemer Bogi több hónapja adott életet első gyermekének, a terhesség alatt pedig bizony rá is felkúsztak a plusz kilók. Nagy részét azonban sikerült már leadnia az énekesnőnek, azt is elárulta, hogy hogyan. Ez Zsír!Thinkstock

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában?



16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Videó:
http://videa.hu/videok/life/emberek-vlogok/bardosi-ildi-es-maja-az-ez-zsi-sanyi-x0KSFQJ7IwPg9B9B

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.