Nagyon szoros a kapcsolat Tóth Gabi és Tóth Vera között, szerintük csak ők képesek teljesen megérteni egymást. Ezért döntöttek úgy, hogy az életüket ezután együtt élik: egymás mellé költöztek.

Tóth Gabi és Tóth Vera mindig kiálltak egymás mellett, sokszor védték meg a másikat az iskolai cikizésektől, amikből volt bőven, de ők mindig számíthattak egymásra, és ez a mai napig így van. „Mint a legtöbb gyerek, természetesen én is szenvedtem gyerekkoromban az iskolai bántalmazástól, cikizéstől, kirekesztéstől, de nekem nagyon sokat segített a családom. Szerencsés vagyok, hogy van egy nővérem, akivel egy suliba jártunk. Mindig megvédtük és segítettük egymást azokban a durva időszakokban, amikor minket pécéztek ki" – árulta el Gabi, aki azt is hozzátette, hogy nagyon félt az iskolatársaitól.

Tóth Gabi és Tóth Vera újra együtt laknakForrás: Instagram/tothgabi

„Nagyon kis visszamaradott, görbe hátú, félős lány voltam. Lehet, hogy azért vagyok most ilyen, mert megedzett az élet. Az iskolában pedig nagyon féltem az iskolatársaimtól: ezek a vidéki csajok mind ilyen nagy, acélos izomzatú lányok voltak. Hatalmas vádli, méretes combizom, féltem tőlük" – mondta a Borsnak az énekesnő, aki azt is bevallotta, hogy a nővérét is sok támadás érte. „Nyilván a nővéremet kellett sokszor megvédenem, mert őt nagyon sokszor bántották. Főleg verbálisan. De mindig kiálltam mellette. Verekedésig szerencsére sosem fajult ez a történet. Vera elé álltam, leordítottam a fejüket, és megmondtam nekik: Ti vagytok a cikik!" – számolt be a múltról Gabi. Az énekesnő azt is elárulta, hogy ismét összeköltöztek, mert csak ők értik meg igazán a másikat. „Igen, tizenöt év után ismét összeköltöztünk. Két külön lakásban, de egymás mellett vagyunk. Valójában az van, hogy mi egy olyan speciális életet élünk, amit nagyon kevesen tudnak megérteni. Innentől kezdve már adott, miért is szorosabb a kapcsolatunk, ha csak egymásra nézünk is tudjuk, hogy ez a fáradtság, ez a mentális terheltség, ami a szakmánkkal jár, milyen... Mindenki azt hiszi, hogy mi csak ülünk, és dől a lóvé. De ez nem így van! A másik, hogy gyerekkorunk óta kiálltunk egymásért, egy szobában nőttünk fel, külön szobánk sem volt" – mondta Gabi.

Tóth Vera nemrég mutatott is egy részletet új otthonából: fotó!


Tóth Vera új otthonba költözött, és már meg is mutatott egy részletet a rajongóinak a lakásból az Instagram-oldalán. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!