Amanda Bynes egykori tinisztár nagyon meghízott: fotó!

Amanda Bynes tinisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Bynes tinikorában ünnepelt színésznő volt, azóta viszont eléggé elhanyagolta őt Hollywood, ő pedig magát. Hihetetlenül meghízott.

Amanda Bynes rengeteg filmben játszott fiatalkorában, ugyan mindegyik romantikus vígjáték volt, akkoriban nagyon szerették őt a fiatalok. Ő szerepelt például a Micsoda srác ez a lányban, a Miről álmodik a lány?-ban, valamint az Amerikai Hófehérkében is, de ezen kívül még nagyon sok moziban. Igazán csinos, filigrán lányként ismerhette őt meg a világ, de ma már biztosan nem ismernének rá.

Amanda Bynes felszedett pár kilót az elmúlt évek során Forrás: AFP, Northfoto

Hollywood már nem foglalkoztatja a sztárt, legalábbis főszereplőként egyáltalán nem, Amanda pedig mióta nem szerepel, azóta teljesen elhanyagolta magát. A sztárt nemrég kapták lencsevégre az utcán, és bizony nagyon jól látható, hogy legalább 10 kiló felszaladt rá, de lehet, hogy sokkal több is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.