Bruce Willis kislányaival fotózkodott

Fotó: Alexei Hay for Elle Decor -
Bruce Willis lányai család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Bruce Willis úja nősült, sokkal kevesebbet lehet hallani magánéletéről. Hosszú idő után végre mégis láthatunk képet családjáról.

Demi Moorral kötött házasságából három lánya született: Rumer, Tallulah, Scaut. A lányok szintén híres szüleik nyomdokaiba léptek, és több filmes szereplésük volt már. Willis 2000-ben vált el híres feleségétől, és csak 2009-ben házasodott újra. Emma Haming angol modelltől két gyermeke született: Mabel és Evelyn. Úgy látszik a sztár most végleg lányos apuka marad.

Bruce Willis kislányaival fotózkodott Fotó: Alexei Hay for Elle Decor

Az Elle Decornak sikerült rávenni a Die Hard sztárját, hogy bemutathassa idilli, családi életét. Házuk New Yorkban, Bedfordban található.
„Elsősorban kényelmes, meleg otthont szerettünk volna, mivel már elég időt töltöttünk utazással, és hotelekben munkánk során. Másik szempont az volt, hogy minél inkább gyerekbarát környezetet teremtsünk lányainknak, akik imádnak a kertben körbe-körbe rohangászni"
- árulta el az Elle-nek a sztár felesége.

A házasság krízispontjai, amikor a legnagyobb az esély a válásrahttp://www.life.hu/csalad/20171003-a-hazassag-krizispontok-amikor-a-legnagyobb-az-esely-a-valasra-szerelem.htmlA kiváló és hosszan tartó házasság alapja nem a szerelem. Az esküvő után, a heves érzelmek idővel lecsillapodnak, és felmerülnek olyan élethelyzetek, olyan krízispontok, melyeken csak együttes erővel lehet túljutni. Nem csak a házasság 7. éve meghatározó, több mérföldkő is felbukkan az évek alatt, mind különböző problémákkal. Ezeket vesszük sorra. Család--"Nem szeretnék öcsit! Én húgit akarok!"- Amikor nem stimmel a baba nemehttp://www.life.hu/csalad/20171004-nem-szeretnek-ocsit-en-hugit-akarok-a-baba-neme-testverek-varandossag.htmlA kistestvér érkezése nem mindig jár felhőtlen örömmel, de most nem a testvérféltékenységgel fogunk foglalkozni. Gyakran már a pocaklakó neme is képes szélsőséges érzelmeket kiváltani a nagyobbnál. Miként kezeld, ha nem a vártak szerint alakulnak a dolgok? Ebben segítünk most. Család--Kedves videó üzenettel lepte meg Obama feleségét évfordulójukrahttp://www.life.hu/csalad/20171004-obama-igy-gratulal-felesegenek-25-hazassagi-evfordulojukra.htmlA volt amerikai elnök és felesége ma ünnepli 25. házassági évfordulóját. A jeles alkalomra meglepetéssel készült. CsaládAFPÍgy néz ki Szulák Andrea lánya, Rozina: fotó!http://www.life.hu/csalad/20171004-igy-nez-ki-szulak-andrea-lanya-rozina.htmlSzulák Andrea kislánya, Rozina egyre többször jelenik meg anyukája Instagram-oldalán, Család--Tündéri videót posztolt Csobot Adél a reggeli ébredésről: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171003-csobot-adel-kisfiaval-natannal-kelti-bencet.html Csobot Adél kisfiával, Nátánnal ébreszti Bencét, és ezt videóra is felvették. CsaládOrigoElhagyta családját Mata Ricsihttp://www.life.hu/csalad/20171003-elhagyta-csaladjat-mata-ricsi-egykori-x-faktoros.htmlA minap arról írtunk, hogy megszökött otthonról az X-Faktor egykori gyereksztárja. Mata Ricsi összecsomagolt, és elindult, hogy a szülői háztól többszáz kilométerre lévő fővárosba költözzön. A családja teljesen el van keseredve, remélik, hogy a fiuk, aki egy idősebb rajongójával él, hamarosan hazatér. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.