házassági évforduló Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt amerikai elnök és felesége ma ünnepli 25. házassági évfordulóját. A jeles alkalomra Barack Obama meglepetéssel készült.

Az egykori first lady éppen Philadelphiában tartózkodott egy rendezvényen, így férje nem tudott neki személyesen gratulálni házassági évfordulójuk alkalmából. Obamát - igazi romantikus férfi módjára - nem tántoríthatta el semmi, hogy elmondja feleségének, mennyire szerencsés, amiért még mindig egy párt alkotnak, és annak idején Michelle igent mondott a randira - írta meg a Mirror.

A legeslegcukibb, ahogy elkezdi a beszédet:

Hey Honey!

felszólítással. A lazaságot azonban komoly vallomás váltja fel. A két perces beszéd annyira meghatóra sikerült, hogy aki megnézi a kisfilmet, biztos a zsebkendője után nyúl. Eddig is ők voltak a tökéletes pár mintaképe, de a mai beszéddel azt is bebizonyították, létezik szerelem 25 év után is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.