Oláh Gergő a kezdetekről mesélt: interjú

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő hazánk egyik legtehetségesebb és legkedvesebb énekese. Ő aztán tényleg nem felejtette el, honnan indult: megmaradt annak a szerény fiúnak, aki annak idején Karancslapújtőről elindult a fővárosba.

Az X-Faktor győzteseként ismerte meg az ország Oláh Gergőt, aki amelett, hogy rendkívül tehetséges, még emberileg is kenterbe ver sokakat.

Egyre komolyabb népszerűségnek örvend, jelenleg pedig a Sztárban szár című műsorban mutatja meg sokoldalúságát vasárnap esténként.

Oláh Gergőék a kezdetekkor nélkülöztek Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ám nem volt ez mindig így, a kezdetekkor sokszor nem volt mit enniük....

"Összeházasodtunk Nikivel, beköltöztünk Salgótarjába, hátha ott jobb lesz, talán kapok munkát. Hát ott sem kaptam semmit a közmunkán kívül. Nógrád megye eléggé hátrányos helyzetű térség. Nem volt könnyű, nagyon szegények voltunk, napról napra éltünk.

Nem volt semmink, nem volt mit enni."

- emlékezett vissza az énekes, aki azóta már messze a háta mögött tudta hagyni a múltat és biztos megélhetést és jövőt teremtett családjának.

Bajkeverő kölkök - Amikor pár percre félrenézel; fotókhttp://www.life.hu/csalad/20171006-bajkevero-kolkok-par-percre-felrenezel-szulok-gyerekek-fotok.htmlSzerinted a fény sebessége a leggyorsabb dolog? Ha szülő vagy, akkor tudod, hogy nem. A gyerekek sokkal gyorsabbak, főként, ha valami rosszalkodásról van szó! Igazi katasztrófát képesek véghezvinni akár 2-3 perc alatt is. CsaládOrigoNincs visszaút! Gerard Piqué elköltözött Shakirától és a gyerekektőlhttp://www.life.hu/csalad/20171008-gerard-pique-elkoltozott-shakiratol-es-a-gyerekektol.htmlBármennyire is tagadják, egyre több jel utal arra, hogy Shakira és Gerard Piqué kapcsolatának annyi. A focista a hírek szerint ki is költözött a közös otthonukból. CsaládThinkstockÖt év után szakított pasijával Tyra Bankshttp://www.life.hu/csalad/20171008-ot-ev-utan-szakitott-tyra-banks-es-erik-asla.htmlTyra Banks modellből lett műsorvezető és Erik Asla öt évig voltak együtt. Ám a 43 éves Banks mostantól egyedülálló anyuka. Család--Öngyilkos lett az amerikai rádiós fiahttp://www.life.hu/csalad/20171008-ongyilkossagot-kovetett-el-a-radios-fia.htmlA népszerű amerikai műsorvezető öt nappal azután adott ki közleményt, hogy tinédzser fia öngyilkos lett. Megrázó sorok következnek. Család--A csecsemők saját védelmük érdekében könnyeznek a hangos sírás melletthttp://www.life.hu/csalad/20171006-a-csecsemok-sajat-vedelmuk-erdekeben-konnyeznek-a-siras-mellett-kutatas-ujszulott.htmlA könnyek lényegében vízcseppek, amelyek sót, fehérjéket és hormonokat tartalmaznak. Az egyes cseppek azonban mélyebb üzenettel is bírnak, lehetővé téve számunkra, hogy egyetlen szó nélkül kommunikálhassunk, kezdve a csecsemőkortól. Az új kutatási eredmények arra utalnak, hogy a csecsemők számára a könnyek fontosabbak, mint hittük. Család--Sok kommentelő támadja Szinetár Dórát Down-szindrómás babája miatthttp://www.life.hu/csalad/20171007-sok-kommentelo-tamadja-szinetar-dorat-down-szindromas-babaja-miatt.htmlSzinetár Dóra megosztotta az emberekkel, hogy nemrég született kisfia enyhe Down-szindrómával jött a világra. Tette mindezt azért, hogy elkerülje a találgatásokat, és a pletykákat. A legtöbb ember tisztelettel fordult a színésznő felé, de sokan borzasztó hozzászólásokkal támadták az immár háromszoros anyukát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.