öngyilkosság Öngyilkos gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű amerikai műsorvezető öt nappal azután adott ki közleményt, hogy tinédzser fia öngyilkos lett. Megrázó sorok következnek.

"Kedves barátaim, meg kell osztanom veletek egy tragikus, szörnyű hírt. A fiam, Zachariah október 3-án a reggeli órákban, önkezével vetett véget az életének" - olvasható egy sikeres amerikai rádiós műsorvezető, Delilah közleménye a Facebookon. A megtört szívű édesanya kitért arra is, hogy fia egy ideje súlyos depresszióval küzdött, kezelésekre járt és a családja is mindenben támogatta.

A rádiósnak összesen 13 gyermeke van, 3 vér szerinti és 10 adoptált. Forrás: Facebook

"Megszakad a szívem és nem tudom, hogy lehet ezután folytatni az életet" - írja le érzéseit a rádiós, aki ezután közölte, hogy egy ideig sem a Facebookra nem tér vissza, sem a rádióba nem megy be dolgozni. "A családomra van szükségem, meg kell találunk, hogyan dolgozzuk fel ezt az elviselhetetlen veszteséget. Kérlek imádkozzatok az én drága fiamért."

A csecsemők saját védelmük érdekében könnyeznek a hangos sírás melletthttp://www.life.hu/csalad/20171006-a-csecsemok-sajat-vedelmuk-erdekeben-konnyeznek-a-siras-mellett-kutatas-ujszulott.htmlA könnyek lényegében vízcseppek, amelyek sót, fehérjéket és hormonokat tartalmaznak. Az egyes cseppek azonban mélyebb üzenettel is bírnak, lehetővé téve számunkra, hogy egyetlen szó nélkül kommunikálhassunk, kezdve a csecsemőkortól. Az új kutatási eredmények arra utalnak, hogy a csecsemők számára a könnyek fontosabbak, mint hittük. Család--Csősz Bogi elmondta, miért nem szeretne még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20171007-csosz-bogi-elmondta-miert-nem-szeretne-meg-gyereket-szulni.htmlAz már a Feleségek luxuskivitelben korábbi epizódjaiból is kiderült, hogy Csősz Bogiban nem tombol a gyerek utáni vágy. Viviennél járva meg is jegyezte, a szőkeség otthnaként szolgáló lakóparkban őt rettenetesen zavarná a gyerekek nyüzsgése, és amúgy sem szeretne még anya lenni, ő inkább a karrierjére koncentrál. CsaládOrigoSok kommentelő támadja Szinetár Dórát Down-szindrómás babája miatthttp://www.life.hu/csalad/20171007-sok-kommentelo-tamadja-szinetar-dorat-down-szindromas-babaja-miatt.htmlSzinetár Dóra megosztotta az emberekkel, hogy nemrég született kisfia enyhe Down-szindrómával jött a világra. Tette mindezt azért, hogy elkerülje a találgatásokat, és a pletykákat. A legtöbb ember tisztelettel fordult a színésznő felé, de sokan borzasztó hozzászólásokkal támadták az immár háromszoros anyukát. CsaládOrigoMint két tojás, úgy hasonlít egymáshoz Béres Alexandra és húgahttp://www.life.hu/csalad/20171007-mint-ket-tojas-ugy-hasonlit-egymashoz-beres-alexandra-es-huga-reka.htmlNem sokan tudják, hogy Béres Alexandrának van egy 4 évvel fiatalabb húga. Szandi most megmutatta Rékát: úgy festenek egymás mellett, mint két tojás. CsaládOrigoA Z generáció önkifejező, információéhes és kielégíthetetlenhttp://www.life.hu/csalad/20171005-a-z-generacio-onkifejezo-informacioehes-es-kielegithetetlen-instagram-kutatas-tinedzser.htmlA Z generációt szokás digitális bennszülötteknek is nevezni. Számukra rendkívül fontos az önkifejezés és a vizualitás. Aktívak a közösségi médiában, de a felhasználás tekintetében nagy eltérés mutatkozik köztük és a korábbi nemzedékek között. A Facebookon inkább csak a messenger funkciót használják, az ő terepük a képmegosztó, az Instagram. Kutatási eredményeket hoztunk. Meglepőek? Ezt döntsd el Te. Család--Mádai Vivien családi életéről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20171005-madai-vivien-elarulta-miert-nem-lesz-masodik-gyerekuk.htmlMádai Vivien mindig is szeretett volna többgyermekes édesanya lenni, de érthető oka van, amiért egyelőre nem bővül a család. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.