Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra napról-napra betekintést enged családi pillanataiba. Ezúttal a férje által készített fotót posztolta: így alszik a sztármami és Venci.

Sosem látott fotót tett közzé közösségi oldalán Nóri, akit eddig még nem láthattunk alvás közben. A bevállalós sztár azonban most azt is megmutatta, milyen az, amikor férje álmában fotózza őt és kisifát.

Lélegzetelállító fotó. Mint két tojás, úgy alszik anya és fia.

Megdöbbentő lesifotó készült Ördög Nóráról

Konkrétan a mondat közepén aludt el Ördög Nóra. Férje pedig kihasználta az alkalmat.

Öngyilkos lett az amerikai rádiós fiahttp://www.life.hu/csalad/20171008-ongyilkossagot-kovetett-el-a-radios-fia.htmlA népszerű amerikai műsorvezető öt nappal azután adott ki közleményt, hogy tinédzser fia öngyilkos lett. Megrázó sorok következnek. Család--A csecsemők saját védelmük érdekében könnyeznek a hangos sírás melletthttp://www.life.hu/csalad/20171006-a-csecsemok-sajat-vedelmuk-erdekeben-konnyeznek-a-siras-mellett-kutatas-ujszulott.htmlA könnyek lényegében vízcseppek, amelyek sót, fehérjéket és hormonokat tartalmaznak. Az egyes cseppek azonban mélyebb üzenettel is bírnak, lehetővé téve számunkra, hogy egyetlen szó nélkül kommunikálhassunk, kezdve a csecsemőkortól. Az új kutatási eredmények arra utalnak, hogy a csecsemők számára a könnyek fontosabbak, mint hittük. Család--Csősz Bogi elmondta, miért nem szeretne még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20171007-csosz-bogi-elmondta-miert-nem-szeretne-meg-gyereket-szulni.htmlAz már a Feleségek luxuskivitelben korábbi epizódjaiból is kiderült, hogy Csősz Bogiban nem tombol a gyerek utáni vágy. Viviennél járva meg is jegyezte, a szőkeség otthnaként szolgáló lakóparkban őt rettenetesen zavarná a gyerekek nyüzsgése, és amúgy sem szeretne még anya lenni, ő inkább a karrierjére koncentrál. CsaládOrigoSok kommentelő támadja Szinetár Dórát Down-szindrómás babája miatthttp://www.life.hu/csalad/20171007-sok-kommentelo-tamadja-szinetar-dorat-down-szindromas-babaja-miatt.htmlSzinetár Dóra megosztotta az emberekkel, hogy nemrég született kisfia enyhe Down-szindrómával jött a világra. Tette mindezt azért, hogy elkerülje a találgatásokat, és a pletykákat. A legtöbb ember tisztelettel fordult a színésznő felé, de sokan borzasztó hozzászólásokkal támadták az immár háromszoros anyukát. CsaládOrigoA Z generáció önkifejező, információéhes és kielégíthetetlenhttp://www.life.hu/csalad/20171005-a-z-generacio-onkifejezo-informacioehes-es-kielegithetetlen-instagram-kutatas-tinedzser.htmlA Z generációt szokás digitális bennszülötteknek is nevezni. Számukra rendkívül fontos az önkifejezés és a vizualitás. Aktívak a közösségi médiában, de a felhasználás tekintetében nagy eltérés mutatkozik köztük és a korábbi nemzedékek között. A Facebookon inkább csak a messenger funkciót használják, az ő terepük a képmegosztó, az Instagram. Kutatási eredményeket hoztunk. Meglepőek? Ezt döntsd el Te. Család--Cooky felháborodott azon, hogy kritizálják őt a gyerekvállalás miatthttp://www.life.hu/csalad/20171005-cooky-felhaborodott-azon-hogy-kritizaljak-ot-a-gyerekvallalas-miatt.htmlCooky és fiatal barátnője nagy örömmel jelentették be néhány hete, hogy kisbabát várnak, de nem mindenhonnan kaptak gratuláló szavakat. A műsorvezető felháborodott a kritikákon, szerinte ugyanis senkinek nincs joga beleszólni az életükbe. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.