Gusztustalanra injekciózta magát Valdir Segato: fotó

izom injekció Valdir Segato
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Injekciózni kezdte az izmait egy brazik férfi, hogy kívánatos és híres legyen. Ám a dolog nem alakult jól...

Valdir Segato építőmunkásként dolgoztt Brazíliában, de nagyon szeretett volna híres lenni, ezért úgy döntött, csinál magával valami feltűnő dolgot. A 48 éves férfit korábban a testalkata miatt csúfolták, mert nem volt elég izmos, ezért elkezdte magát injekciókkal felpumpálni.

Jelenleg ott tart, hogy a zöld színtől eltekintve megtévesztésig hasonlít Hulkra. Minden létező izmot a felsőtestén óriásira duzzasztott, ez pedig természetesen rengeteg egészségügyi kockázattal jár. De Valdirt mindez nem érdekli.

Edzőterembe jár, és folyamatosan fecskendezi magába az illegális szereket. Jelentős a kockázat, hogy egy idő után akár amputálhatják is a végtagjait, de a brazil férfi pillanatnyilag olyan boldog, hogy nem hajlandó az egészségével foglalkozni - írta meg a DailyMail.

5 alkalom, amikor óriásit villantott a 21 éves Bella Hadid (18+)http://www.life.hu/trend/20171005-a-21-eves-bella-hadid-legnagyobb-villantasai.htmlBella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását! TrendOrigoPucér melleit mutogatja Kelly Galehttp://www.life.hu/trend/20171008-kelly-gale-modell-megmutatta-formas-kebleit.htmlEzeken a képeken alig takarja valami (vagy semmi) Kelly Gale melleit. A Victoria's Secret modellje nem szégyenlős alkat. Trend--Akkor és most fotósorozat a 90-es évek szupermodelljeiről http://www.life.hu/trend/20171006-kulonleges-fotosorozat-a-kilencvenes-evek-szupermodelljeirol.htmlKülönleges galéria készült a 90-es évek legszexibb szupermodelljeiről. Így néztek ki akkor, és így festenek most. TrendOrigoHosszú Katinka szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20171008-hosszu-katinka-dogos-fotot-posztolt.htmlHosszú Katinka, nagy szerencsénkre, már nem csak úszósapkás fotókat posztolt közösségi oldalára, hanem igazán dögös képeket is. Íme a legújabb...TrendFotó: Mudra László - OrigoA 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/trend/20171005-forro-fotok-a-24-eves-palvin-barbirol.htmlMíg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Trend--Méregdrága szerelmi ékszert hord Gáspár Evelin http://www.life.hu/trend/20171007-meregdraga-szerelmi-ekszert-hord-gaspar-evelin-a-karjan.htmlAmíg Győzike és Bea asszony folyton arról beszél, hogy a NAV-botrány óta mennyire elszegényedtek, addig Evelin szemmel láthatólag nem nélkülöz. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.