Így festett a hófehér ruhában Szíj Melinda: videó

énekesnő fellépés Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható videót osztott meg az oldalán Szíj Melinda: a dal, és a hozzá választott alkalmi ruha olyan hatást keltett, mintha egy esküvőn volnánk. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szíj Melinda egy okos nő, aki két lábbal áll a földön: nem csak énekel, hanem egy ügyvédi irodában is dolgozik jogi asszisztensként, de ettől még persze a zene az igazi szerelme.

Az egykori Megasztáros megjelenése óta nem is tudtuk őt elfelejteni, és szerencsére sorra kapja a felkéréseket is különböző fellépésekre. Nemrég például Várpalotán énekelt, és az eseményről videót is töltött fel a közösségi oldalára.

A különleges alkalomra egy hófehér estélyi ruhát választott, amiben úgy ragyogott, akár egy menyasszony. Nem csoda, hogy a követői sem tudták szó nélkül hagyni: sorra dicsérték Melinda szépségét, és a csodás hangját.

"Hálásan köszönöm a várpalotai közönség odaadó szeretetét. Szép élménnyel lehettem ismét gazdagabb! Susan Boyle dalát szeretettel ajánlom azoknak, akik nem lehettek jelen" - írta a videóhoz a híresség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.