Így festett gyerekként Hódi Pamela: fotók

Forrás: Facebook -
Hódi Pamela gyerekkori fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekkori fotó nézegetése, mint családi program, többnyire megosztja az embereket. Vannak, akik örömmel tekintenek vissza néhány éves vagy akár kiskamasz korukra, mások pedig nem is hajlandóak végignézni az egykori felvételeket. 

Nos, Hódi Pamela az előbbiek közé tartozhat, ugyanis szívesen tette közzé egészen kiskori és kamaszkori fotóit is. Berki exének albumában - amit itt meg is nézhetsz - teljesen döbbenetes változásnak lehetünk tanúi. Láthatjuk, hogyan lett az aranyhajú kislányból rövid frizurával pózoló tinédzser. Nem rossz, nem rossz, de azért az még jobb, hogy Pamela azóta újra megnövesztette tincseit.

Forrás: Facebook

Britney Spears élete legjobb formáját hozza: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-britney-spears-elete-legjobb-formajat-hozza.htmlSzinte már mindenki elfelejtette, hogy Britney Spears valaha súlyproblémákkal küzdött. A 35 éves énekesnő, ha csak teheti, ledobja a textilt. Így tett szerdai koncertjén is, azóta pedig nagyon dögös videót tett közzé az Instagramon. TV + Sztárok--Schobert Norbi imádja a gumicukrothttp://www.life.hu/sztarok/20171014-schobert-norbi-imadja-a-gumicukrot-es-szokott-is-enni.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! adása előtt a Mokkában vendégeskedett Schobert Norbi, Rubint Réka és Rella. A beszélgetés során fény derült Norbi "sötét" titkára is. TV + Sztárok--Szexin táncolva dobja fel Rubint Réka a takarítást: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-szexin-tancolva-dobja-fel-rubint-reka-a-takaritast-vigyazat-gyerekkel-vagyok.htmlLánya, Lara buktatta le a fitneszedzőt, hogy milyen foglalatossággal pörgeti fel az unalmas házimunkát. Még videót is mutatott róla, ahogy édesanyja szexi szerelésben rázza porszívózás közben. TV + SztárokOrigoSzéttárta lábait a kamerának Bazsarózsa, Benkő Dániel fiatal nője (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171014-szettarta-labait-a-kameranak-bazsarozsa-benko-daniel-noje.htmlBenkő és barátnője mindig tud valami újat mutatni. De minek. TV + Sztárok--Ettől félnek a legjobban a luxusfeleségek, és ezt változtatnák meg az életükbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ettol-felnek-a-legjobban-a-luxusfelesegek-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Viasat3 kamerái előtt mondták el a luxusfeleségek, hogy mitől félnek a legjobban, mit változtatnának meg az életükön, és mi nélkül nem tudnának élni. TV + SztárokOrigoImádják Rubint Rékát Lara osztálytársaihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-imadjak-rubint-rekat-lara-osztalytarsai-mondta-el-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-ban.htmlRéka nagyon sok időt tölt együtt gyermekeivel, így nagyobb meglepetések nem érték őt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! forgatása alatt, de nagyon érdekes volt számára az, hogyan látja őt kislánya. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.