Hullámzó házasságáról mesélt Pink

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
házasság szerelem Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő elárulta, hogy a házasélet nem mindig fenékig tejfel, sőt...

Pink, aki tiszteletét tette az idei Sziget Fesztiválon, új lemezzel rukkolt elő a rajongóinak, Beautiful Trauma címmel. A lemez megjelenése kapcsán interjút készítettek a 38 éves énekesnővel, aki elmondása szerint a világban uralkodó problémákról énekel az új dalaiban.

Ennek kapcsán azt is elárulta, hogy az ő élete sem tökéletes, a házassága például kifejezetten hektikus. A kétgyermekes édesanya szerint a monogámia hatalmas munka, de ha az ember tartja magát a szabályokhoz, akkor nagyon jó is tud lenni, de időnként így is vannak durva hullámvölgyek.

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt a házasságáról Pink Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

"Vannak pillanatok, amikor Harth-ra nézve a világ legigényesebb, legstabilabb férfijét látom, egy igazi kősziklát, akire mindig lehet számítani. Egy olyan ember, akiről minden nő álmodik: jó ember, jó apa. Néhány pillanattal később pedig ránézek, és nem is értem miért vagyok vele már 11 éve. Nem tetszik, és úgy érzem, soha nem is tetszett. Nincs bennünk semmi közös, és úgy érzem, soha többé nem akarom látni. Aztán eltelik 1-2 hét, és újból tudom csodálni" - mondta a sztár.

Az énekesnő szerint a hullámvölgyek elkergethetőek, ha az ember tényleg tesz érte és akarja. Azt is bevallotta, hogy volt olyan évük, amikor egyáltalán nem szexeltek - írta meg a Today.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.