Csepregi Éva megmutatta új otthonát: fotó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
ház otthon Csepregi Éva lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva egy szakítás miatt vált meg tahitótfalui hatalmas otthonától, mivel egymagának már túl nagynak érezte. Nem kellett sok idő, hogy rátaláljon az új házára, amit egy lakberendező segítségével alakított saját ízlésére. Az énekesnő otthona elkészült, és meg is mutatta, milyen gyönyörű lett.

Hatalmas háza volt Csepregi Évának Tahitótfalun, de miután véget ért 15 éve tartó kapcsolata úgy döntött, túlad otthonán. Csak áron alul sikerült eladnia a házát: 20 milliót bukott rajta, de szerencsére még így is sikerült megtalálnia a következő otthonát. Az énekesnő Szentendrén találta meg álmai lakását, ami már el is készült.

Csepregi Éva már birtokba is vette csodás otthonát Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekesnő lakberendező barátnője segítségével formálta saját ízlésének megfelelőre az új házat, a feng shui szabályait is figyelembe véve rendezték be, az eredmény pedig lenyűgöző. Modern és letisztult otthona lett Évának, egy kis játékossággal, világossággal és a lakás kisebb méretei ellenére tágas terekkel.

A konyha modern és letisztult Forrás: FEM3
Modern és egyszerre bohókás fotelt választott Éva Forrás: FEM3
A színes párnák feldobják a szürke kanapét Forrás: FEM3
Hatalmas terasza van az énekesnőnek Forrás: FEM3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.