Muri Enikő szőkére váltott: fotó

frizura Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő szőkére váltotta az egykor sötétbarna haját. Hihetetlenül jól néz ki!

Ahogy azt nemrég megírtuk, Muri Enikő már 1,5 éve szingli ami hihetetlen, hiszen a fiatal énekesnő nem csak tehetséges, hanem fantasztikusan szép is. A sztár azonban pontosan tudja, hogy miért alakult ez így, és ezt el is mesélte nekünk.

És egyáltalán nem is szomorkodik, sőt inkább azokra a dolgokra fókuszál, amelyek örömet okoznak az életében. A közösségi oldalát végig nézve számtalan vidám fotót láthatunk, de egy valami viszont nagyon feltűnő: Enikő haja sötétbarnából szőke lett.

Szöszik, ha pózolnak @prieston_by_noemi_nagy #blodies #selfie #megnyito #prieston #lovemylife ❤️

Muri eniko (@murieniko) által megosztott bejegyzés,

A követők egyébként nagyon dícsérik a sztár új frizuráját, szerintük sokkal fiatalosabb, szexisebb az új tincsekkel. Persze olyanok is akadnak, akiknek a barna tetszett jobban. Nyilván, nem is lehet mindenkinek megfeleni.

Bár valószínűleg Enikő nem azért változtatott hajat, hogy mások kedvében járjon, és ahogy elnézzük, jól érzi így magát a bőrében.

Muri Enikő éhezett az Ázsia Expressz forgatása alatt

Muri Enikő Fésűs Nelly oldalán vett részt az Ázsia Expressz című műsorban, amit hamarosan láthatunk majd a TV2 képernyőjén. A sztár elárulta, hogy voltak komoly holtpontok is a forgatás alatt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.