Álomotthonok – Európa legdrágább háza egykor II. Lipót királyé volt

Forrás: Instagram/aisedillonphotography l -
otthon okoslotto2017 Európa lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen otthon érhet félmilliárd eurót? Arannyal van borítva netán? Nos, nem állunk messze a valóságtól. A Villa Les Cèdres egy 187 éves kastély, amely Nizzától csupán pár kilométerre fekszik, és Dél-Franciaország egyik ékköve. Igen, ez a lenyűgöző ingatlan bizony Európa legdrágább háza.

Haladjunk kívülről befelé

Európa egyik legszebb kertje veszi körbe, mintegy 35 hektáros területen; 15 000 növény és 20 üvegház gondoskodik a mindig tökéletes környezetről.

Villa Les Cedres Forrás: Instagram/aisedillonphotography l

A kastélyból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, de akinek nincs kedve a sós vízben megmártózni, az használhatja az olimpiai méretű úszómedencét is, amely a sziklába van vésve.

Csodálatos, tengerre néző kilátás a kastélyból Forrás: Instagram/ wall_adv

Az 1800 négyzetméteres villa méretéhez képest kevés hálószobával rendelkezik, számszerűen tízzel. Azonban ezek egyenként is kitesznek egy-egy lakosztályt, és persze mind a tengerre néznek. A kastély bálteremmel és concierge-szel az igazi, no meg persze elmaradhatatlan része, a 30 ló befogadására képes istálló, valamint a kápolna.

Európa legdrágább háza, egykor II. Lipót királyé volt Forrás: Instagram/marknazzalrealty

1904 és 1924 között II. Lipót belga király tulajdonában volt, majd halála után a Marnier-Lapostolle családé volt egészen tavalyig. Jelenleg azonban a Campari csoporté, amely szívesen túladna rajta. Ha épp van 154 milliárd forintod, csapj le rá!

Forrás: Northfoto
Különleges otthonra vágysz? Válaszd az UFO-házat!http://www.life.hu/otthon/20171019-kulonleges-otthonra-vagysz-valaszd-az-ufo-hazat-futuro-haz.htmlNem, ez nem valamilyen science fiction film díszlete, se nem egy jövőbe mutató családi otthon. A Futuro házat egy finn építész, Matti Suuronen tervezte, még az 1960-as években. Akkoriban úgy vélték, hogy ezzel a gyorsan előállítható, könnyen szállítható és nem mellesleg olcsó házzal meg tudják oldani a világ lakhatási problémáit. Aztán történt valami... Otthon--A világ legszokatlanabb városai - Döbbenetes, hogy hol élnek emberekhttp://www.life.hu/otthon/20171015-a-vilag-legkulonlegesebb-varosai-amerika-kina-europa-marokko.htmlMinden város egyedülálló, mindben lehet találni valami igazán csak rá jellemzőt. Ám vannak, melyek mindnél különlegesebbek, annyira, hogy nehéz elhinni, valóban léteznek. A franciaországi kísértetvárosról korábban már írtunk, most azonban más szempontok alapján válogattunk; ezeken a településeken valóban élnek emberek. Otthon--Álomotthonok – Kaliforniai luxusvilla Magyarországonhttp://www.life.hu/otthon/20171015-alomotthonok-kaliforniai-luxusvilla-magyarorszagon-belsoepiteszeti-terv-ring-miklos.htmlAz amerikai álomban erősen jelen van az a fajta kényelem és luxus, amelyet a tengerentúli, sikeres emberekhez kapcsolunk. Kalifornia pedig különösen csábító ebből a szempontból. Ám nem kell több ezer kilométert utaznunk ahhoz, hogy egy ilyen álmunk valóra váljon. Megmutatunk egy igazi luxusvillát belülről, amely valahol hazánkban épült és szépült. A California Love koncepció terveit maga a tervekért és a kivitelezésért felelős vezető belsőépítész, Ring Miklós mesélte el nekünk. Otthon--Álomotthonok - Isabelle d’Ornano grófnő eklektikus párizsi lakásahttp://www.life.hu/otthon/20170924-alomotthonok-isabelle-d-ornano-grofno-eklektikus-parizsi-lakasa-enterior-design.htmlA Quai d'Orsay-n, azaz a Szajna bal partján lévő nívós rakparton található az a csodálatos épület, melyben ezer és ezer dolog talál egymásra, annak ellenére, hogy különböző korokból származnak. Egy modern grófnő lakása, valóban igazi álomotthon. OtthonOrigoKörbejártuk Cindy Crawford Beverly Hills-i luxusotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20170918-alomotthonok-korbejartuk-cindy-crawford-topmodell-beverly-hills-i-luxus-haz.htmlCindy Crawford és Randy Gerber nemet mondtak a tengerpartnak, és elköltöztek. Potom 12 millió dollárért vásároltak egy Beverly Hills-i luxusházat. Járd körbe velünk! OtthonOrigoKutyák, luxusotthonok, belsőépítészet - Így hozd őket közös nevezőrehttp://www.life.hu/otthon/20171006-kutyak-luxusotthonok-belsoepiteszet-tippek-tanacsok-kutyatartas-lakasban.htmlKutya a lakásban; belsőépítészek adnak tanácsot, valamint avatnak be a személyes tapasztalataikba. Gyönyörű otthonaik abszolút illeszkednek a kutyáik életritmusába, és ez igaz fordítva is. Egy lakás, ház belső kialakításakor sosem szabad megfeledkezni a háziállatokról sem, hiszen az ő életterükről is döntesz. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.