Sosem bocsát meg lánya vőlegényének Oszter Sándor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár lányával, Alexandrával már beszélnek, leendő vejével a mai napig nem áll szóba Oszter Sándor. 

Az egykori bokszoló, Popovics Tamás hónapokkal ezelőtt rúgta össze a port leendő apósával, a színész pedig a Ripostnakkijelentette, sosem bocsát meg neki.

A férfi verset írt - majd azt posztolta - Oszter Sándorhoz (illetve Rózsa Sándorhoz, akit a színész alakított 1971-ben), amelyben alkoholistának és borult elméjűnek nevezte a főhőst. "Alkohol a Te barátod, mámora, Megölte amúgy is ingatag jellemed" - írta a többi között Popovics Tamás, amivel elásta magát Oszter előtt.

Oszter Alexandra a viszály maiatt jó ideig nem beszélt szüleivel, de mostanra talán megbékéltek egy kicsit, de szerelme a mai napig nem vehet részt a családi ebédeken, ugyanis a színész nem felejt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A nők 100 000 forinttal kevesebb fizetéssel is beérnék, mint a férfiakhttp://www.life.hu/csalad/20171019-a-nok-100-000-forinttal-kevesebb-fizetessel-is-beernek-mint-a-ferfiak-z-generacio.htmlA Z generáció – a mai 14-25 éves korosztály – igencsak érdekes elképzeléseket mutat, már, ami a bérigényeket és a munkavállalás körülményeit illeti. Fantáziavilágban élnek, vagy jövőbe látnak? Egy friss hazai kutatás* most bepillantást enged a fejükbe. Család--Így néz ki terhesen Hámori Gabriella: fotó!http://www.life.hu/csalad/20171020-igy-nez-ki-terhesen-hamori-gabriella.htmlHámori Gabriella színésznőről májusban derült ki, hogy gyermeket vár, most pedig láthatjuk, milyen nagyra nőtt már a terhespocakja. Család--Férjhez ment VV Zseraldin: fotó http://www.life.hu/csalad/20171019-felesegul-vettek-vv-zseraldint.htmlA fiatal nő élete hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt egy évben. Most pedig már hivatalosan is egymáséi lehetnek a szerelmével. Család--Így nézett ki Tilla és felesége 20 éve, az esküvőjük napján: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171019-igy-nezett-ki-tilla-es-felesege-20-eve-az-eskuvojuk-napjan.htmlTilla és felesége, Kriszta 20 éve mondták ki a boldogító igent, a jeles évforduló alkalmából a műsorvezető néhány régi fotóval ajándékozta meg a rajongókat. Megmutatta, hogyan néztek ki az esküvő napján. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoBaby Gabi megmutatta 1 éves gyermekeit: videó http://www.life.hu/csalad/20171018-ilyen-cukik-most-baby-gabi-egy-eves-ikrei.htmlBaby Gabi és a gyermekei tévés interjút adtak, így végre ismét láthatjuk a két tündéri kisifút: videó Család--Charlie elvonási tünetekkel küzd: unokája nélkül egy napot sem bír kihttp://www.life.hu/csalad/20171019-charlie-elvonasi-tunetekkel-kuzd-unokaja-nelkul-egy-napot-sme-bir-ki.htmlHamarosan betölti a hetvenedik életévét Charlie, de ő még mindig énekel, koncertezik, dolgozik. Éppen ezért keveset látja a családját, főleg unokája hiánya fáj neki: egy napot sem bír ki nélküle. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.