Hujber Feri Kanadából posztolt: gyönyörű helyen él

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri nemrég Kanadába költözött, és már azt is tudjuk, hogy nem unalmasak a hétköznapjai. Most pedig azt is megmutatta, milyen az út hazafelé.

Hujber Feri Vancouverben él egy ideje, elköltözött, hogy rendbetegye életét. Azt már tudjuk, hogy hogyan él ott, mivel tölti az idejét, most pedig maga mutatta meg, hogy milyen is a város éjjel, amit új lakhelyéül választott. Gyönyörű látvány tárul a szeme elé minden nap, amikor hazafelé tart hajóval.

Az Urbex Hungary csapata 2017-ben is ellátogatott a csernobili zónábahttp://www.life.hu/lifeutazas/20171019-az-urbex-hungary-csapata-2017-ben-is-ellatogatott-a-csernobili-zonaba.htmlAz Urbex Hungary csapata a 2011-es és 2013-as túra után 2017-ben is ellátogatott a 31 éve történt atomkatasztrófa helyszínére, a csernobili zónába, ahol három napot tartózkodtak. Nagyon sok helyszínt végigjártak, bejárták Pripjaty városát is és megnézték a nemrég elkészült új szarkofágot, ami lefedi a sérült 4-es reaktor öregedő burkolatát. "Az ott tartózkodásunk alatt veszélynek nem voltunk kitéve, szakavatott kísérő magyarázta mit lehet, és mit nem" - írták blogukban. Utazás--Római (mini)vakáció, ha csak 3 napod vanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170925-romai-minivakacio.htmlŐsszel talán a legkellemesebb betervezni egy római minivakációt, hiszen elkerülhetjük a nyári kánikulát. Három napba pedig sok dolog belefér, viszont csak akkor, ha előre lefoglaljuk a pénztárcabarát belépőjegyeket. UtazásOrigoNézd meg, hogy néz ki Afrika elhagyatott luxusépülete: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171005-igy-nez-ki-afrika-elso-otcsillagos-szallodaja.htmlHihetetlen, mi lett a fényűző hotel sorsa... UtazásA varázslatos Vas megye: látnivalók Bükön és környékénhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170929-latnivalok-bukon-bukfurdon-es-kornyeken.htmlBár már itt az ősz, de ha szerencsénk van, lesz néhány olyan hétvége, amikor érdemes kimozdulni akár a természetbe is. Válaszd úti célodul Büköt és környékét, és biztosan nem fogsz csalódni. Ha csodálatos fürdőélményre vágysz, élvezheted a csodatevő bükfürdői termálvizet, ha pedig kirándulnál, akkor is ezernyi látnivaló vár az ország nyugati felében. Utazás--3 ország, ahol kávét kell kóstolnodhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170928-3-orszag-ahol-kavet-kell-kostolnod-costa-rica-olaszorszag-ausztria.htmlHa igazi kávérajongó vagy, akkor biztosak vagyunk benne, hogy akárhol jársz, mindenképpen megkóstolod a helyi különlegességeket. Ha olyan szerencsés vagy, hogy eljutsz Costa Ricába, az egyik legautentikusabb országban kortyolhatod a feketédet, de ha nem tervezel ekkora utazást, akkor a bécsi melange és az olasz cappuccino is testet-lelket felforrósító élménnyel ajándékozhat meg a kirándulásod során. UtazásThinkstockÍgy élvezi a Los Angeles-i napfényt Radics Gigi: fotó http://www.life.hu/lifeutazas/20171002-radics-gigi-los-angelesbe-utazott.htmlRadics Gigi visszatért Los Angelesbe, és láthatóan nagyon élvezi is. UtazásOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.