Tóth Vera már több mint 40 kilót fogyott műtétje óta, ami miatt egyre magabiztosabb és merészebb is: nemrég egy fekete dögös ruhában mutatta meg alakját és tényleg elképesztő, amit eddig elért. 

Tóth Vera valósággal kinyílt, mióta kés alá feküdt. Valószínűleg élete egyik legjobb döntésének tartja a gyomor-bypasst, hiszen már több mint 40 kilót fogyott azóta, hogy megműtötték. Az énekesnő öltözködésén, fotóin és kiállásán is látszik, mennyit változott az operáció hatására. Több mint 40 kilót dobott le magáról Vera, ami elég szembetűnő a rajongóknak, főként, ha aprócska ruhákban mutatja meg alakját.

Tóth Vera gyönyörűForrás: Instagram/verajuska

Hétvégén egy fellépés előtt fotózták az énekesnőt, méghozzá egy egyszerű, de dögös fekete ruhában, ami szerencsére nem földig ért! Bizony kivillantak Vera lábai is, és az biztos, hogy nem hasonlít már egykori önmagára az énekesnő!

Tóth Vera így nézett ki 12 évvel ezelőtt: fotó!
Tóth Vera tényleg teljesen átalakult, főleg, ha nemcsak az utóbbi hónapokat nézzük. Több mint 10 évvel ezelőtt ő kísérte el testvérét a Megasztár válogatójára, az az igazán elképesztő, hogy azóta mennyit változott! Nézd meg ezt a fotót is az énekesnőről!