Tóth Vera nagyon dögös a fekete ruhájában: fotó

Forrás: Instagram/verajuska -
ruha Tóth Vera fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera már több mint 40 kilót fogyott műtétje óta, ami miatt egyre magabiztosabb és merészebb is: nemrég egy fekete dögös ruhában mutatta meg alakját és tényleg elképesztő, amit eddig elért. 

Tóth Vera valósággal kinyílt, mióta kés alá feküdt. Valószínűleg élete egyik legjobb döntésének tartja a gyomor-bypasst, hiszen már több mint 40 kilót fogyott azóta, hogy megműtötték. Az énekesnő öltözködésén, fotóin és kiállásán is látszik, mennyit változott az operáció hatására. Több mint 40 kilót dobott le magáról Vera, ami elég szembetűnő a rajongóknak, főként, ha aprócska ruhákban mutatja meg alakját.

Tóth Vera gyönyörű Forrás: Instagram/verajuska

Hétvégén egy fellépés előtt fotózták az énekesnőt, méghozzá egy egyszerű, de dögös fekete ruhában, ami szerencsére nem földig ért! Bizony kivillantak Vera lábai is, és az biztos, hogy nem hasonlít már egykori önmagára az énekesnő!

Tóth Vera így nézett ki 12 évvel ezelőtt: fotó!

Tóth Vera tényleg teljesen átalakult, főleg, ha nemcsak az utóbbi hónapokat nézzük. Több mint 10 évvel ezelőtt ő kísérte el testvérét a Megasztár válogatójára, az az igazán elképesztő, hogy azóta mennyit változott! Nézd meg ezt a fotót is az énekesnőről!
Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171019-oszi-cipok-tizezer-forint-alatt.htmlHa éppen nem szeretnél befektetni egy drágább bőrcipőbe, vagy alapvetően sem hordasz bőrtermékeket, akkor mutatunk néhány szuper alternatívát az őszi szezonra. TrendOrigoX-Faktor: göndör hajjal és mély dekoltázzsal ült a mentorszékben Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20171023-x-faktor-gondor-hajjal-es-mely-dekoltazzsal-ult-a-mentorszekben-radics-gigi.htmlKözépkorú nagyasszonyt varázsoltak az X-Faktor tehetségkutatójára Radics Gigiből. Bár a mentornak valóban van mit kipakolnia a blúzából, ezúttal nem csupán dicséretet kapott a kommentelőktől. Trend--Így készül a halloweenre Vajna Timi: dominaszerkóban feszíthttp://www.life.hu/trend/20171023-igy-keszul-a-halloweenre-vajna-timi-dominaszerkoban-feszit.htmlVajna Timi Wonderwoman jelmezét öltötte magára a Maxim magazin halloween partyjára.TrendOrigoTücsi Amerikában is szexizik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171022-tucsi-amerikaban-is-szexizik-foto.htmlMint azt a Life.hu is megírta, a Sláger Tv műsorvezetője a szerelmet választotta a karrier helyett és jégkorongozó kedvesét követve Amerikába költözött.TrendOrigoHeti trendjelentés: Kristen Stewart még soha nem nézett ki ennyire rosszulhttp://www.life.hu/trend/20171020-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kristen-stewart-kate-hudson-nicole-scherzinger.htmlA héten a rövid hajú színésznők okozták a legnagyobb csalódást, Kristen Stewart és Kate Hudson sem voltak a helyzet magaslatán. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoPVC-be csomagolta testét Ciara: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171021-pvc-ruhaban-pozolt-ciara.htmlNéhány éve még Kim Kardashian volt a PVC ruhák királynője, most új híresség gondolta azt, hogy ez a legideálisabb ruha egy rendezvényre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.