Megszületett Shodeinde Dorka harmadik gyermeke

Forrás: Shodeinde Dorka -
Születés gyermek Shodeinde Dorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shodeinde Dorka harmadik gyermeke is világra jött, erről Facbookon értesítette az ismerőseit: nagy, boldog családjuk lett!

Shodeinde Dorka családja újabb taggal bővült, méghozzá egy kisfiúval. A csinos énekesnő nemrég adott életet harmadik gyermekének, erről az örömhírről pedig nem mulasztotta el tájékoztatni a barátait sem. Dorka Facebook-oldalán tette közzé a nagy és boldog családjáról készült fotót, ami immár öt tagot számlál, pedig Dorkára a legtöbben még első terhessége idejéről emlékezhetnek.

Shodeinde Dorka kisfia megszületett Forrás: Shodeinde Dorka

Az énekesnő ugyanis az X-Faktor tehetségkutatóból lehet ismerős az embereknek, a gyönyörű hangján kívül azért, mert várandósan indult a versenyen. Geszti Péter mentoraként az élő show-ban is részt vett Dorka, de utána eltűnt az emberek szeme elől. Ez persze nem azt jelenti, hogy felhagyott az énekléssel, de most egy ideig biztosan mással lesz elfoglalva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.