Döbbenetesen szexi a fiatal ukrán modell: fotók!

modell Marina szexi ukrán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a fiatal nő kimaxolta a meztelenkedés lehetőségeit. 

Marina valószínűleg fotográfus lehet, ugyanis a közösségi oldalán szinte kizárólag profi képeket látni. A fiatal ukrán származású lány nem csak saját magáról, hanem csodás tájakról is rendszeresen oszt meg fotókat, de a pasik valószínűleg inkább a szexisége miatt követik.

Ph: @photosidorenko Retouch: @protsenkopost

Marina (@_nameandshame) által megosztott bejegyzés,

Ugyanis Marina tökéletesen kimaxolja az Instagram szabályzatát, amely semmilyen intim testrész megmutatását nem engedélyezi.

Éppen ezért a fiatal szépség összes fotója úgy van megvágva, hogy a "lényeg" pont ne látszódjon. Sőt, sok olyan fotója is van, amely már a beállítás során kiküszöböli az Instagram szabályzat veszélyesebb pontjait.

Энтузиастка

Marina (@_nameandshame) által megosztott bejegyzés,

Így a követők némi fantáziával odaképzelik a hiányzó részleteket, bár igazából ezek a képek olyan művésziek, hogy még az erotika kizárásával is bőven értéket képviselnek. Nem is meglepő, hogy többezren követik a lány tevékenységét.

Ilyen szexi ébredés után Palvin Barbi: fotó!http://www.life.hu/trend/20171024-ilyen-jol-nez-ki-koran-reggel-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi mindenkit elkápráztatott a friss fotójával, hiszen a híres modell ébredés után is nagyon szép. Trend--Tücsi Amerikában is szexizik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171022-tucsi-amerikaban-is-szexizik-foto.htmlMint azt a Life.hu is megírta, a Sláger Tv műsorvezetője a szerelmet választotta a karrier helyett és jégkorongozó kedvesét követve Amerikába költözött.TrendOrigoIgazi szexi istennő Jakabos Zsuzsa - Egyszerre izmos és nőies: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171021-egyszerre-izmos-es-noies-jakabos-zsuzsa.htmlAlig jutunk szóhoz a fiatal magyar sportoló fotója láttán. A csodaszép úszónő Instagram-oldalának követőivel osztott meg egy vadító fotót. TrendMTI/Illyés TiborSzexi menyasszonyi ruhában pózolt Weisz Fanni: fotó http://www.life.hu/trend/20171010-szexi-eskuvoi-ruhaban-pozolt-weisz-fanni.htmlWeisz Fanni egy különleges fotózáson vett részt, ahol igazán romantikus hangulatú fotók készültek róla. Trend--Zimány Linda újabb szexi fotózáson volt: képhttp://www.life.hu/trend/20171003-szexi-fotozason-volt-zimany-linda-velenceben.htmlZimány Linda szebbnél szebb helyekre jár fotózásokra. Most Velencében állt modellt elképesztően szexi ruhákban. TrendOrigoRúzsa Magdi elképesztően szexihttp://www.life.hu/trend/20170930-ruzsa-magdi-enekesno-szexi-felsoben-allt-szinpadra.htmlAz énekesnő Aradon lépett fel, amelyről az Instagramjára is posztolt. TrendFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.