Szabó Zsófi nagyon szexi kismama: videó!

Forrás: Gacsi Georgina -
fotók Szabó Zsófi kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi megmutatta, hogy terhesen is lehet szexi és kívánatos egy nő. A műsorvezető talpig vörösben és egy csodaszép éjkék ruhakölteményben pózolt a kamerának.

Az egész ország együtt örült mikor kiderült, hogy Szabó Zsófi áldott állapotban van. A szőke színésznő egy tévés interjúban arról a pillanatról is mesélt, mikor megtudta a jó hírt. Azóta pedig folyamatosan tájékoztatja a rajongóit, illetve cuki képeket mutat a követőinek.

Idő közben kiderült, hogy Zsófinak és Zsoltinak kisfia vagy kislánya lesz-e, és megmutatták az első ajándékot is, amit a csemetéjüknek adni fognak majd.

Forrás: Gacsi Georgina

Most pedig Zsófi egy fotózáson vett részt, melynek keretein belül megmutatta a világnak, hogy bizony áldott állapotban is lehet csinos, szexi és kívánatos egy nő. A fiatal kismama büszke lehet magára, hogy ilyen jól néz ki már a szüléshez közel is.

A 8. hónapban járó Zsófi azonban nem csak jól néz ki, de nagyon jól is van a várandóssága kezdetétől.
"Energikusabb vagyok, mint valaha, jövök-megyek, forgatok, intézkedek. Megvallom őszintén, ahogy telik múlik az idő, egyre inkább kezdem érteni és érezni a terhesség igazi jelentését. Már semmilyen pózban nem kényelmes feküdni, ráadásul a kisfiam mostanában éjszaka is rugdos, szóval nem megy könnyen az alvás" - nyilatkozta, és hozzátette,

nem arról van szó, hogy nem árulják el a születendő baba nevét, hanem, mert még nincs meg a befutó.

"Természetesen vannak jelöltek, de hol az egyik tetszik nekem jobban, hol a másik Zsoltinak. Remélem a kilencedik hónapban, de legkésőbb a szülőszobán, amikor meglátjuk az arcát, biztosan érezni fogjuk, melyik az igazi" - vélekedik Zsófi és arról is beszélt, most, a várandóssága vége felé szeretne elmenni csecsemőápolási tanfolyamra, esetleg szoptatásfelkészítésre.

Forrás: Gacsi Georgina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.