Hihetetlen pletyka terjed a neten, ami elég valósághűnek tűnik. Vajon lehetséges, hogy Harry és Meghan rokonok? 

Ugyan a szerelmesek igen messze születtek egymástól, mégis létezik egy olyan elmélet, amely szerint közelebb állnak egymáshoz, mint azt gondolnák: Harry Kensingtonban született, Meghan pedig Kaliforniában. 

Bizonyos vizsgálatok szerint Meghan és Harry között távoli rokoni kapcsolat is vanForrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson

Egy vizsgálat szerint azonban ha visszavezetjük Meghan családfáját a 15. századig, akkor megtalálhatjuk a kapcsolatot közte és a királyi család között. A színésznő édesapja, Thomas Markle ugyanis távoli rokona Ralph Bowesnak, aki Durham megye seriffje volt, és 1518-ban hunyt el. 

A családfa elemzése során kiderült, hogy a Bowes család később a Lyon családdal házasodott, és az egyik leszármazott, Elizabeth Bowes-Lyon, VI. György brit királyhoz ment feleségül. Akinek a lánya nem más, mint II. Erzsébet.

Csak több generációval később költöztek az Egyesült Államokba, hogy új életet kezdjenek - írta meg a Mirror

Szabályok miatt nehezedik Harry és Meghan kapcsolata
Harry herceg és Meghan Markle szerelmét egy világ kíséri figyelemmel, hiszen nem sok jót jósoltak a kibontakozó párnak. Eleinte félő volt, hogy a szexi színésznő csak a pénzre hajt, később pedig arról szóltak a hírek, hogy a királyi család nem fogja jó szemmel nézni a viszonyukat.