Caya Hefner túl szexinek bizonyult Hugh özvegye szerint: fotók!

Hugh Hefner Caya Hefner féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caya Hefner most elárulta, miért is nem tehette ő be a lápát a Playboy-villába. 

Azt gondolnánk, hogy a Playboy-villában minden szép nőnek helye volt, és Hefner szívesen látta mindegyikőjüket az egyáltalán nem szerénynek mondható hajlékában. Ám mint kiderült, a nemrég elhunyt üzletember özvegye, Crystal, nagyon sokakat nem látott ott szívesen.

Shooting with @gregwoodson and the bear #bts

Caya Hefner (@cayahefner) által megosztott bejegyzés,

Több lányt is kitiltott a hatalmas birtokról, Hugh pedig nem szabott ennek határt, bárkit kitilthatott, aki nem volt számára szimpatikus. Ez történt Caya Hefnerrel is, aki Hugh öccsének a felesége volt, míg a férfi meg nem halt, 2016-ban.

When your top is too small ‍♀️ #struggleisreal #selfie #traveler #love #indonesiangirl #cayahefner

Caya Hefner (@cayahefner) által megosztott bejegyzés,

A fiatal nő elárulta, hogy Crystal önbizalma nem volt 100%-os, ezért volt féltékeny minden csinos nőre, és azt is tőle tudjuk, hogy nem ő volt az egyetlen, aki erősen szúrta a feleség szemét.

A 31 éves indonéz nő egyébként ingatlanokkal és modellkedéssel foglalkozik, és láthatóan nagyon jól éldegél a Playboy-villa nélkül is - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.