Köllő Babett megmutatta a világnak az ikertestvérét: videó!

Fotó: Polyak Attila - Origo -
ikertestvér Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett sokakat meglepett nemrég, ugyanis megmutatta az ikertestvérét, akiről eddig nem is tudtunk. 

Köllő Babett már igen sok oldalát megmutatta a Feleségek luxuskivitelben című műsorban: láthattuk a szexi szőkeség dekoltázsát, és azt is, hogy milyen volt a megjelenése a botoxolások előtt. Most azonban mindenkit meglepett.

Köllő Babett megmutatta az ikertestvérét Fotó: Polyak Attila - Origo

A celeb ugyanis az Instagram-sztorijában egy videót osztott meg a születésnapja alkalmából. A felvételből pedig kiderül, hogy a szőke szépségnek bizony van egy férfi ikertestvére.

Köllő Roland, Köllő Babett ikertestvére Forrás: Coub/sodaandscotch

A felvételben egy 1978-as Népszabadságot mutat, amelyben írnak a Köllő-ikrek születéséről. Rolandnak és Babettnek sok boldogságot.

Köllő Babett és Csősz Boglárka teljesen kiakadt: videó!

Farkas Rita reményekkel telve fordult Csősz Boglárkához és Köllő Babetthez, ugyanis egy különleges és fontos alkalomra kellett ruhát választania. Eközben azonban olyan dolog történt velük, amire egyáltalán nem voltak felkészülve: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.