Azt gondolod, hogy jártál már luxusszállodában? Ne hidd! Hogy mi a fényűzés, azt most itt tudhatod meg! Buja és őrült élményre invitálunk, melyért csupán 80 000 dollárt kell fizetned éjszakánként.

A Hotel President Wilson Genfben, Svájcban található. Legdrágább lakosztályába, a legfelső emeletre magánlifttel lehet eljutni.

A Hotel President Wilson Genfben, Svájcban található, melynek legdrágább lakosztályába, a legfelső emeletre magán lifttel lehet csak eljutniForrás: hotelpresidentwilson.com

A Royal Penthouse Suite, az 1680 négyzetméteres életterével, 12 hálószobájával, 12 márvány fürdőszobájával, privát fitnesztermével, óriási teraszával, beltéri jakuzzijával egy hatalmas exkluzív lakásra hasonlít.

Forrás: Instagram/aisedillonphotography l
Európa legdrágább háza
Milyen otthon érhet félmilliárd eurót? Arannyal van borítva netán? Nos, nem állunk messze a valóságtól. A Villa Les Cèdres egy 187 éves kastély, amely Nizzától csupán pár kilométerre fekszik, és Dél-Franciaország egyik ékköve. Igen, ez a lenyűgöző ingatlan bizony Európa legdrágább háza.

Ebben a szállodai lakosztályban minden a luxusról szól. Steinway zongora, Brunswick biliárdasztal, Hermès piperecikkek, régiségek, ritka könyvek, valamint aranyozott bútorok.

Ebben a szállodai lakosztályban minden a luxusról szólForrás: hotelpresidentwilson.com

Így már nem is tűnik olyan soknak az a 21 millió forint/ éj, vagy mégis?

Nem okozunk meglepetést, ha eláruljuk, hogy a foglalások mögött leginkább hírességek, államfők és arisztokraták állnak.

 Nézd meg, miért kell egy kisebb vagyont fizetni:

/1711/A_vil2017112134250