Radics Gigi szereti megmutatni, hogy az elmúlt években nővé érett: kihivó ruháit azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Szerinte azonban 2017-ben ez ma már nem nagy dolog. 

Szigorú szemek figyelik Radics Gigit, szülőfajuában ugyanis nem olyan természetes a kihívó öltözet, mint a fővárosban. Az énekesnő viszont szereti kihangsúlyozni nőies vonásait,és jól is érzi magát azokban a ruhadarabokban, amelyek kicsit többet mutatnak.

Radics Gigi egy ilyen szerelésben nem mehetne EndrefalváraForrás: Instagram/Radics Gigi

"Valószínűleg az év végi nagykoncertemen, ami a Tüskecsarnokban lesz december 12-én, szintén lesznek bevállalósabb ruhák, szeretek nőiességet és a szexiséget sugározni. Most már hála az égnek betöltöttem a 21-et, ami szerte a világon felnőttkornak számít, úgyhogy remélem, megengedi nekem itthon is a közönség, hogy néha fölvegyek egy-két olyan cuccot, ami kicsit szexibb. Nagyon szeretem az ilyen ruhákat, jól is érzem magam bennük, és úgy érzem, hogy pozitív érzéseket tudok bennük sugározni, illetve vannak olyan dalok, amelyekhez elengedhetetlen" - mondta a BorsnakGigi, aki pontosan tudja, hogy falujában ez nem lenne elfogadható. "Ha más lenne a szakmám, és Endrefalván vennék fel extrémebb ruhákat, akkor valószínűleg beszólnának, és akkor a családom is máshogy állna a dolgokhoz. Egy falusi környezetben sokkal érzékenyebben reagálnak az emberek. Az sem mindegy, hogy egy nő milyen rúzst vagy körömlakkot használ. Emlékszem, nálunk a faluban volt olyan, aki a piros körmöt és a piros rúzst is rossz néven vette. Most például épp piros a körmöm, ebből kiindulva lehet, megvan a véleménye rólam az idősebb korosztálynak, bár rengetegen megdicsérnek, amikor a piros színt választom. Mivel a fővárosban élek és 2017-et írunk, az előadóktól elvárják, hogy ne hétköznapi módon álljanak ki a színpadra, ez a nemzetközi példa is! Már akkor is furcsán néztek rám, amikor a göndör hajamat először egyenesítettem ki hajvasalóval... A maradiság nagy mértékben van jelen, de szerencsére az én családom széles látókörű, és az évek alatt nekem is sikerült kibontakoznom nemcsak zeneileg, de külsőleg is, amihez édesanyám mint stylist mindig segítségemre van" - mondta az énekesnő.