Így néz ki a magyar Ken baba: szerinte genetikailag hasonlít

Ken baba Barbie Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak nemzetközi hasonmásai vannak Ken babának, van egy magyar srác is, aki - mint mondta -, genetikailag hasonlít Kenre. Amiben pedig nem, azt plasztikával kiigazítaná. A Life.hu-nak adott interjújában Greg elmondta, hogy mit gondol magáról, a Kennel való hasonlóságáról, és arról is beszélt, hogyan reagálnak rá az emberek, amikor meglátják az utcán.

Micsoda tetkó! Megint varratott magára Nádai Anikóhttp://www.life.hu/trend/20171103-nadai-aniko-uj-tetovalasa.htmlAnikónak már több tetoválása is van, de a legújabb alighanem a legfontosabb.Trend--Döbbenetesen csúnya lett Palvin Barbi: fotó! http://www.life.hu/trend/20171102-igy-nezett-ki-halloweenkor-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi rendesen odatette magát halloweenjelmez tekintetében. Sőt, talán túlságosan is hiteles lett. Trend--68 éves lett a divat nagyasszonya, Anna Wintourhttp://www.life.hu/trend/20171102-68-eves-lett-a-divat-nagyasszonya-anna-wintour.htmlAnna Wintour története példa nélküli: a 68 éves főszerkesztő 30 éve ül a divatvilág trónján és formálja az emberek ízlését, stílusát. De honnan indult és hogyan tette a világ első számú divatmagazinjává a Vogue-ot? Eláruljuk! Trend--Ilyen valójában egy női test szülés után: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-ilyen-valojaban-egy-noi-test-szules-utan.htmlA szülés utáni test nem tökéletes: ezt mutatja meg Whitney Dwyer, akinek elege lett már abból, hogy az anyák folyton szégyenkeznek a testük miatt. Trend--Ilyen valójában egy női test szülés után: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-ilyen-valojaban-egy-noi-test-szules-utan.htmlA szülés utáni test nem tökéletes: ezt mutatja meg Whitney Dwyer, akinek elege lett már abból, hogy az anyák folyton szégyenkeznek a testük miatt. Trend--Tóth Vera megmutatta hatalmas dekoltázsát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-toth-vera-megmutatta-hatalmas-dekoltazsat.htmlTóth Vera imádja megmutatni nőies vonalait mióta lefogyott: nemrég a dekoltázsába engedett egy kisebb betekintést. Trend




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.