Különleges lesifotó készült Madonnáról: smink nélkül utazik a popdíva. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Madonna fiában tehetséges focistát látnak a szakemberek, ezért a fiúnak Lisszabonba kellett helyeznie a székhelyét, hogy részt vehessen az edzéseken. Madonnát nem különösebben zavarta a dolog, fogta magát, és Portugáliába költözött a fiúval

Már fotót is posztolt a közösségi oldalára, amelyből kiderült, hogy a hírek bizony igazak. Éppen ezért nem meglepő, ha az ember egy Portugália felé tartó repülőn látja a sztárt, bár sokan szentül hitték, hogy az 59 éves popdíva nem ül fel egy egyszerű turistaszállítóra. 

Pedig úgy tűnik, mégis! Egy utas kapta lencsevégre a sztárt, ahogy a telefonját nyomkodva, smink nélkül ücsörög a repülőn. 

íme, a lesifotó az énekesnőrőlForrás: Twitter/Madonna Nation

 

Őrületes meztelen fotókon Madonna, 1979-ből: galéria!
Elképesztő fekete-fehér fotók kerültek napvilágra az énekesnőről, aki akkor még a maga temrészetességében állt kamerák elé. Nem félt megmutatni sem a melleit, sem az egyéb intim testrészeit, teljes könnyedséggel pózolt a kamerák előtt. A végeredmény pedig lélegzetelállító: innen indult minden, innen lett a fiatal lányból igazi popdíva: fotók!