pózolás Sarka Kata karcsú szexi fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata, az örök elégedetlen, végre elérte a versenysúlyát. Szívből örülünk. 

Sarka Kata mindig odafigyel a megjelenésére és a kilókra. Ha esetleg kicsit elengedné magát, már kapja is elő a futócipőt, és kegyetlenül futja a köröket, míg vissza nem nyeri a tökéletes alakját. Vagy ellátogat az edzőterembe, ahol fotókat is készít a rajongóknak.

Most azonban arról mesélt, hogy hosszú idő után újból önmaga lehet, ugyanis kemény munkával leadott 7 kilót. Ráadásul mindezt kevesebb, mint 2 hónap alatt sikerült elérnie, aminek rettentően örül.

Képeket is posztolt a közösségi oldalára, amelyeken jól látszik, hogy a kétgyermekes műsorvezető milyen elképesztően karcsú. Ám a rajongók nem feltétlen értenek egyet Katával, bizonyos vélemények szerint túlságosan mű kezd lenni a szexi szépség viselkedése.

"Kata csinos vagy, de ne állj ilyen mereven. Legyél természetesebb.Sokkal helyesebb leszel. A mosolyod is kezd mű lenni, nem tudom miért. Ha természetes a mosolyod, sokkal szebb vagy."

"Vádlira dolgozni kéne, mert elég kis alaktalan."

"Még jobban kiemeli a két hatalmas gumilabdát."

De természetesen többen is Kata védelmére keltek, és rengeteg elismerő hozzászólást is kapott.

Így tartják magukat formában a sztárok: videó!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Rubint Réka anyukája több mint 40 kilót fogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171104-rubint-reka-anyukaja-tobb-mint-40-kilot-fogyott-foto.htmlRubint Réka méltán büszke anyukájára: Zsuzsanna ugyanis 40 kilót fogyott és fittebb, mint valaha.Ez Zsír!--Fogyókúrázz testalkatod szerint - te melyik csoportba tartozol?http://www.life.hu/ez-zsir/20171104-fogyokurazz-testalkatod-szerint.htmlBizonyára mindenki szeretné elérni a vágyott alakot és sokféle módszert kipróbált már. Ám a tuti tippet most olvashatjátok.Ez Zsír!OrigoÍgy készül az egészséges töltött csirkecomb: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20171102-recept-toltott-csirkecomb-ropogos-zold-korettel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoEzért egyél minél több sütőtököthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171031-minden-amit-a-sutotokrol-tudnod-kell.htmlSok hazai idényzöldségről kell lemondanunk késő ősszel, de nem kell bánkódnunk, hiszen többek között a csodás sütőtökkel kárpótol minket a természet, amit élettani hatásai és sokoldalú felhasználási módja miatt imádunk. Ez Zsír!OrigoLuxus Vivien 48 kiló, lassan elfogyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171102-luxus-vivien-48-kilo-lassan-elfogy-felesegek-luxuskivitelben.htmlAzt nem tudni, aggódnak-e érte vagy irigylik, de annyi biztos, több megjegyzést is tettek Vivien súlyára luxusbarátnői. Ez Zsír!--Ezekkel a módszerekkel iktathatod ki a cukrot az életedbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171031-iktasd-ki-a-cukrot-az-eletedbol-modszerek.htmlAmíg hetente egy alkalommal megettek egy-két hagyományos cukrászsüteményt az emberek, addig semmi gond nem volt a cukorral. Ma azonban rengeteg élelmiszer tartalmaz hozzáadott cukrot, így szinte észrevétlenül eszünk belőle sokkolóan nagy mennyiségeket. A cukor pedig nemcsak, hogy hízáshoz vezet, a fogaknak és a májnak is ellensége, ráadásul több betegség okozója is lehet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.