Kiszel Tünde nemrég örömteli bejelentést tett a közösségi oldalán, és a jó hangulatra való tekintettel még a melleit is megmutatta. 

Nemrég még azzal voltak a követők elfoglalva, hogy a szőke híresség bikinire vetkőzött, lőtt egy szelfit és megmutatta a nagy világnak. Ugyanis sokan nem tudnak betelni a ténnyel, hogy Tünde a kora ellenére is ilyen jó formában van. 

Most pedig újabb mellvillantós képpel gazdagította az Instagram oldalát, ám ezúttal egy igen különleges alkalommal posztolt a rajongóinak: új mérföldkövet lépett át, hiszen már több, mint 7000 ember követi Tündét az Instán. 

Köszönöm, hogy szerettek! ♥️

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

 A kissé túlságosan megszerkesztett fotót rengetegen kedvelték, és sokan bíztatják Tündét, hogy folytassa tovább az oldalát. Nem győzték dicsérni az igéző tekintetét, a csodás nyakláncot és a kedves arcát. 

Kiszel Tünde lánya, Donatella szerelmes
16 éves lány választottja egy korábbi iskolatársa, aki világszerte ismert jazz-zenész. A 19 éves szaxofonosnak saját zenekara van, az Oláh Kálmán Jr. Quartet, amelyet már nemcsak itthon ismer a zenekedvelő nagyközönség. Olvass tovább itt...