A hold fénye ablakon innen és túl – Különleges Luna lámpák

lámpa hangulatvilágítás Luna lámpa lakberendezés Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képzeld el, hogy a telihold ragyogó fényét bárhol és bármikor élvezheted. Az ACORN Stúdiónak köszönhetően, ez már túlnyúlik a képzeleteden, mivel holdhoz hasonló lámpáival egy fantasztikus, új hatást csempész az otthonodba.

A 7 különböző méretben – 8 centimétertől egészen 60 centiméterig – kapható Luna lámpák nem csupán megnyugtató fényt, de teljesen új atmoszférát is hoznak a lakásba.

A Luna lámpák 7 különböző méretben kaphatók, 8 centimétertől egészen 60 centiméterig Forrás: indiegogo.com

Ez az üvegszálas szerkezetű LED lámpa, a család összes tagját elvarázsolja. Kiváló gyermekszobába, nappaliba, de megállja a helyét egy kellemes, habos kádfürdőzés alkalmával is.

Tény, hogy nem a Hold lámpa a leginkább pénztárcakímélő hangulatvilágítás, mivel 80 és 910 dollár közt elérhetők a modellek. Ha azonban egy égitesttel szeretnéd feldobni az otthonod, kedvezőbb áron is elérheted az amazon-on.

/1711/K_l_n20171110122618

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.