Vastag Tamás hamarosan kétszeres apa lesz

Forrás: Facebook/ Vastag Tamás -
családalapítás kisbaba Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem fűzött túl sokat a hírhez, de annyit megtudtunk, hogy február környékén várható a legkisebb családtag érkezése, akit már mindenki nagyon vár. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Vastag Tamás első kisbabája tavaly júniusban érkezett a világra. A kisfiú a Sándor Samu nevet kapta, és szerencsére azóta is makk egészséges a család többi tagjával együtt.

Tamás a környezete védelmében nem sokat szokott mesélni a családjáról, így nem meglepő, hogy az újabb örömhírt is csak most közölte a nyilvánossággal: a felesége újból áldott állapotban van, de már hamarosan szülni is fog.

Kétszeres édesapa lesz Vastag Tamás Forrás: Facebook/ Vastag Tamás

A hírek szerint jövő februárra várható a csemete érkezése, szóval az már biztos, hogy Tomiék a harmadik trimeszter környékén járnak. Az énekes nem szeretett volna sokat hozzáfűzni a hírekhez, ám egy ismerőse szerencsére elmesélt némi részletet:

"Mindig is tudtuk, hogy Tamás lesz az első a három testvér közül, aki családot fog alapítani, mindig is szeretett volna apa lenni, és vágyott saját családra. Nagyon örül annak, hogy jön az újabb baba, alig várja, hogy a kezében tarthassa" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.