Nemsokára megszületik Rowan Atkinson harmadik gyereke

Forrás: AFP -
baba Mr. Bean Rowan Atkinson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Atkinsonnak korábban Sunetra Sastryával kötött házasságából született két gyereke. A 23 éves Ben és a 21 éves Lily most kistesót kapnak. 

A leginkább Mr. Beanként ismert Rowan Atkinson újra apa lesz - írja a Daily Mirror. Az idén 62 éves sztárnak ez lesz az első közös gyermeke 33 éves barátnőjével, Louise Forddal. A lap úgy tudja, a csöppség születése valamikor a következő pár hétben várható.

Mr. Bean szerepében Forrás: AFP

Megölte idős szüleit egy 42 éves férfi Sopronbanhttp://www.life.hu/csalad/20171104-megolte-idos-szuleit-egy-ferfi-sopronban-emberoles-miatt-indult-nyomozas-az-ugyben.htmlMegölte idős szüleit egy férfi Soporonban. A 42 éves magán kívül tomboló K. Róbertre pénteken hívták ki a rendőröket, akiket megdöbbentő látvány fogadott. CsaládThinkstockÖrökbe fogadott egy babát Burján Szafihttp://www.life.hu/csalad/20171102-orokbe-fogadott-egy-babat-burjan-szafi-eletmodtanacsado.htmlHáromszor volt várandós, minden alkalommal három hónapig Burján Szafi, életmódtanácsadó, ám természetes úton egyszer sem sikerült világra hoznia kisbabáját.CsaládOrigoHogy beszéljünk a gyerekkel a válásról? Vekerdy Tamás tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20171028-hogy-beszeljunk-a-gyerekkel-a-valasrol-vekerdy-tamas-tanacsai.htmlVeszekedhetünk a gyerek előtt? Hogyan mondjuk el neki, hogy válni készülünk? Meg lehet számára könnyíteni ezt az időszakot? Vekerdy Tamás többek közt ezekre a kérdésekre adott választ.Család--Megmutatta kisfiát Fresh Vikihttp://www.life.hu/csalad/20171027-megmutatta-kisfiat-fresh-viki-enekesno.htmlAz énekesnő augusztus végén adott életet első gyermekének, Samunak. A kisfiú nagy súlya miatt császármetszéssel jött a világra, de minden rendben zajlott a szülésnél. A büszke édesanya most meg is mutatta gyermekét.CsaládOrigoSosem bocsát meg lánya vőlegényének Oszter Sándorhttp://www.life.hu/csalad/20171021-sosem-bocsat-meg-lanya-alexandra-volegenyenek-oszter-sandor.htmlBár lányával, Alexandrával már beszélnek, leendő vejével a mai napig nem áll szóba Oszter Sándor. Család--#Bochkor: Sarka Kata ápolt volt a szülés után is, jelentette ki Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20171018-sarka-kata-apolt-volt-a-szules-utan-is-jelentette-ki-hajdu-peter-a-bochkorban.htmlAhogy írtunk is róla, Csősz Bogi kijelentését, miszerint szülés után az ember megszűnik nőnek lenni, a #Bochkor című műsorban is kibeszélték a vendégek. Hargitai Bea cáfolta Bogit, ám azt hozzátette, a szülés után az édesanya valóban nem mindig túl nőies, ilyenkor az anya savanyú tejszagú és büdös. Hajdú Péter ezt kikérte magának Kata nevében is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.