Csipkemelltartóban nőciskedik Hódi Pamela: fotó

Forrás: Hódi Pamela / Facebook -
Hódi Pamela fotózás szexi melltartó csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém fotózáson vett részt Hódi Pamela. Az elkészült képeket még nem mutatta meg, de egy kis ízelítőt már láthatunk.

Vad, tőle nem megszokott fotósorozat készült Hódi Pameláról. Megígérte, hogy hamarosan a kész fotókat is láthatjuk. Nagyon izgult a fotózás előtt, mert - elmondása szerint - teljesen új volt számára ez a terep, de végül mindenki elégedetten tért haza.

Csipkemelltartóban nőciskedik Hódi Pamela: fotó Forrás: instagram.com/hodipamela_official/




Ruhamustra az MTV EMA vörös szőnyegéről: a dekoltázsok és a jelmezek uralták a díjátadóthttp://www.life.hu/trend/20171113-ruhamustra-az-mtv-ema-voros-szonyegerol.htmlMeglepetésekben és mély dekoltázsokban nem volt hiány a tegnap este megrendezett MTV EMA vörös szőnyegén bevonulásán. Mutatjuk is legemlékezetesebb outfiteket! Trend--Ilyen gyönyörű volt Rúzsa Magdi MTV EMA vörös szőnyegén Londonbanhttp://www.life.hu/trend/20171113-ilyen-gyonyoru-volt-ruzsa-magdi-mtv-ema-voros-szonyegen-londonban.htmlTegnap este zajlott az zeneipar egyik legfontosabb eseménye, az MTV EMA (MTV Europe Music Awards), amelyen hazánkat Ruzsa Magdi képviselte. Az énekesnő gyönyörű volt.Trend--Kivillantotta meztelen mellét Rita Ora: videó! http://www.life.hu/trend/20171113-rita-ora-meztelen-melleket-villantott.htmlA szexi énekesnő gondoskodott róla, hogy mindenki lássa a meztelen idomait. TrendOrigoJessica Weaver az Instagram új sztárja: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171112-jessica-weaver-az-instagram-uj-sztarja-nagyon-szexi.htmlOdavannak a követői a szuperszexi Jessica Weaverért. A fiatal nő dögösebbnél dögösebb fotókat tölt fel a közösségi oldalára, amelyekért persze nem kevés lájkot kap. TrendOrigoÖrdög Nórát először láthatjuk bikiniben: videóhttp://www.life.hu/trend/20171112-ordog-norat-eloszor-lathatjuk-bikiniben-video.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál videóblogot készítettek ázsiai utazásukról.Trend--Kiss Ramóna átlátszó felsőben vezetett műsort: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171112-kiss-ramona-atlatszo-felsoben-vezetett-musort-foto.htmlA tegnap esti X-Faktor adásában nem tudtunk másra figyelni, mint Kiss Ramóna formás melleire.Trend



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.