Újratervezték Dobó Kata mosolyát: nem volt mindig ilyen tökéletes

Forrás: Life.hu -
mosoly Dobó Kata kozmetikai fogászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életben történnek olyan váratlan nehézségek, amelyek aztán mégiscsak előre visznek: a gyönyörű színésznő egy letört fogdarabkának köszönheti mostani, elbűvölő mosolyát.

A színésznő éppen egy televíziós beszélgetésre készülődött, amikor egy darab lepattant az első fogából. Elkeseredésén párja, Zsidró Tamás segített, aki azonnal hívta fogorvos barátját.

"Attól tartottam, hogy utolsó pillanatban le kell mondanom a beszélgetést, holott jó előre egyeztettük az időpontot, és többen is vártak a stúdióban. Mindössze fél órám maradt a megoldásra, de semmi sem lehetetlen" – mesélte már mosolyogva az akkor igencsak sokkoló élményét a művésznő.

Dobó Kata új mosolya Forrás: Life.hu

Katát a színpadi előadások mellett több új televíziós sorozatban, valamint mozivásznon is újra láthatjuk majd. Ezek forgatására kellett elkészülnie a teljesen megújított mosolynak, amelyre sok kollégája azt hitte, hogy csak kifehérítette a fogait. Kata, mint mondja, nem rejtegeti praktikáját, szerinte elmúltak már azok az idők, amikor egy fogorvosi kezelést intim történetként kellett titkolni, és szakmán belül is egyre gyakoribbá vált, hogy a színészek – úgymond – „megcsináltatják" a fogaikat.

"Túl közel vannak a kamerák ahhoz, hogy akár mozivásznon, akár televízióban el lehessen titkolni egy-egy fogproblémát. Kata esetében nem csinálhattunk drasztikus változást, hiszen őt így ismerik, így fogadták el az emberek. Egy olyan felújításra volt szükség a mosolytervezést követően, ahol kontaktlencse vékonyságú kerámia héjakkal puzzle-darabkákhoz hasonlóan végül egy teljesen új struktúrát építettünk fel, és ennek köszönhetően tökéletesen egyvonalba kerültek a fogai is" – árulta el szakmai titkát dr. Bodrogi Attila, Kata orvosa, akibe az Egyesült Államokba ivódott bele a kozmetikai fogászat tudománya. A történethez azt is hozzátette, minden jel szerint sikerült a beavatkozást fájdalommentesen eszközölni, hiszen még olyan is akadt, amikor Kata elaludt a kezelés közben.

Olga Loera idomaitól eláll az ember szava: fotó! http://www.life.hu/trend/20171116-olga-loera-dobbenetesen-szexi.htmlOlga Loera egy igen különleges szépség. Ráadásul elől-hátul olyan tökéletes, mintha körzővel rajzolták volna. TrendOrigoAngelina Jolie aggasztóan sovány: fotó! http://www.life.hu/trend/20171116-aggasztoan-sovany-lett-angelina-jolie.htmlA hollywoodi sztár egyre rosszabbul fest: a soványsága talán már aggodalomra ad okot. TrendAbigail Ratchford naptára felforrósítja a 2018-as évet: fotók! http://www.life.hu/trend/20171116-ilyen-lesz-abigail-ratchford-szexi-naptara.htmlAbigail Ratchford 2018-as naptára nagy erőkkel készül, és a szexi szépség már ízelítőt is mutatott belőle. TrendOrigoSirokai Diána félmeztelenül pózol: fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20171116-elkepesztoen-szexi-bugyi-nelkul-sirokai-diana.htmlSirokai Diána félmeztelen felvételei egyértelműen felrobbantották az internetet. TrendOrigoBaukó Éva egy rózsaszín miniruhában szexizik: fotó! http://www.life.hu/trend/20171114-aprocska-ruhaban-szexizik-bauko-eva.htmlBaukó Éva friss fotója megint hatalmasat tarolt: nem hiába, aki szexi, az szexi. TrendOrigoArcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.