Zivatar a szobában - Interaktív felhő lámpa

eső zivatar felhő Interaktív lámpa cloud
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a lámpa, nem csupán fényeivel idézi meg a viharos égboltot, de hangokat is hallat. Richard Clarkson álmodta meg az egyedi zivatarfelhőt, mely akár kedvenc zenéidet is lejátssza.

A hold fénye ablakon innen és túl – Különleges Luna lámpák

Képzeld el, hogy a telihold ragyogó fényét bárhol és bármikor élvezheted. Az ACORN Stúdiónak köszönhetően, ez már túlnyúlik a képzeleteden, mivel holdhoz hasonló lámpáival egy fantasztikus, új hatást csempész az otthonodba. Nézd meg a Hold lámpákat!

A „Cloud" több mint lámpa, egy interaktív lakberendezési kellék, ami villámlást és mennydörgést szimulál, vagy éppen zenét játszik le. Ez a hihetetlenül dizájnos darab, több változatban is kapható, kisebb, nagyobb méretben, színes fényekben pompázó verzióban... stb.

Az interaktív felhő lámpa színes fényekben pompázó verzióban is kapható Forrás: richardclarkson.com

A lámpában lévő, könnyen programozható mikroprocesszorok lehetővé teszik az arra affinitást érzők számára, hogy változtassanak a „Cloud" beállításain, valamint újrakomponálják azt.

Az eredeti felhő lámpát úgy készítették el, hogy a hipoallergén poliészter rostot egy szivacsházhoz rögzítették, amely a hangszórókat és a komponenseket tartalmazta. Ez idővel annyiban változott, hogy egy „megerősítő" eljárásnak köszönhetően, maga a felhő tartósabbá vált, valamint égésgátlóval kezelték. A felhasználók a „Cloud"-t egy kis, vezeték nélküli távirányítón keresztül irányíthatják.

/1711/Zivat20171120101533

Ez a lámpa, igen borsos áron kapható, több mint 3000 dollár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.