Ez a lámpa, nem csupán fényeivel idézi meg a viharos égboltot, de hangokat is hallat. Richard Clarkson álmodta meg az egyedi zivatarfelhőt, mely akár kedvenc zenéidet is lejátssza.

Luna lámpa, hold lámpaForrás: indiegogo.com
A hold fénye ablakon innen és túl – Különleges Luna lámpák
Képzeld el, hogy a telihold ragyogó fényét bárhol és bármikor élvezheted. Az ACORN Stúdiónak köszönhetően, ez már túlnyúlik a képzeleteden, mivel holdhoz hasonló lámpáival egy fantasztikus, új hatást csempész az otthonodba. Nézd meg a Hold lámpákat!

A „Cloud" több mint lámpa, egy interaktív lakberendezési kellék, ami villámlást és mennydörgést szimulál, vagy éppen zenét játszik le. Ez a hihetetlenül dizájnos darab, több változatban is kapható, kisebb, nagyobb méretben, színes fényekben pompázó verzióban... stb.

Az interaktív felhő lámpa színes fényekben pompázó verzióban is kaphatóForrás: richardclarkson.com

A lámpában lévő, könnyen programozható mikroprocesszorok lehetővé teszik az arra affinitást érzők számára, hogy változtassanak a „Cloud" beállításain, valamint újrakomponálják azt.

Az eredeti felhő lámpát úgy készítették el, hogy a hipoallergén poliészter rostot egy szivacsházhoz rögzítették, amely a hangszórókat és a komponenseket tartalmazta. Ez idővel annyiban változott, hogy egy „megerősítő" eljárásnak köszönhetően, maga a felhő tartósabbá vált, valamint égésgátlóval kezelték. A felhasználók a „Cloud"-t egy kis, vezeték nélküli távirányítón keresztül irányíthatják.

/1711/Zivat20171120101533

Ez a lámpa, igen borsos áron kapható, több mint 3000 dollár.