Az indiai Manushi Chhillar nyerte a 2017-es Miss World szépségversenyt

Miss World Koroknyai Virág Manushi Chhillar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarországot képviselő Koroknyai Virágnak a Top15-be sem sikerült bekerülnie a 67. Miss World szépségversenyen. A győztes az indiai Manushi Chhillar, az első udvarhölgy Miss Anglia, a második Miss Mexikó lett.

A 20 éves modell-orvostanhallgató 17 év után szerzett ismét világszépe címet Indiának. Manushi Chhillar a Kínában megrendezésre kerülő döntőn maga mögé utasította a Top5-be ugyancsak bekerülő Anglia, Franciaország, Kenya és Mexikó nagy esélyeseit.

Jessica Weaver az Instagram új sztárja: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171112-jessica-weaver-az-instagram-uj-sztarja-nagyon-szexi.htmlOdavannak a követői a szuperszexi Jessica Weaverért. A fiatal nő dögösebbnél dögösebb fotókat tölt fel a közösségi oldalára, amelyekért persze nem kevés lájkot kap. TrendOrigoÍgy néz ki smink nélkül Csősz Bogihttp://www.life.hu/trend/20171110-igy-nez-ki-smink-nelkul-csosz-boglarka-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja az Instagramjára töltötte fel a fotót. TrendFotó: Mudra László - OrigoÍgy festett gyerekként Hódi Pamela: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171015-igy-festett-gyerekkent-hodi-pamela.htmlA gyerekkori fotó nézegetése, mint családi program, többnyire megosztja az embereket. Vannak, akik örömmel tekintenek vissza néhány éves vagy akár kiskamasz korukra, mások pedig nem is hajlandóak végignézni az egykori felvételeket. TrendOrigoMegműttette melleit az Éden Hotel sztárja, Jess Shearshttp://www.life.hu/trend/20171022-megmuttette-melleit-az-eden-hotel-sztarja-jess-shears.htmlFurcsa mellei miatt kapott kritikákat a 24 éves valóságshow-szereplő modell, ezért úgy döntött, megműtteti azokat. TrendOrigoX-Faktor: göndör hajjal és mély dekoltázzsal ült a mentorszékben Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20171023-x-faktor-gondor-hajjal-es-mely-dekoltazzsal-ult-a-mentorszekben-radics-gigi.htmlKözépkorú nagyasszonyt varázsoltak az X-Faktor tehetségkutatójára Radics Gigiből. Bár a mentornak valóban van mit kipakolnia a blúzából, ezúttal nem csupán dicséretet kapott a kommentelőktől. Trend--Igazi szexi istennő Jakabos Zsuzsa - Egyszerre izmos és nőies: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171021-egyszerre-izmos-es-noies-jakabos-zsuzsa.htmlAlig jutunk szóhoz a fiatal magyar sportoló fotója láttán. A csodaszép úszónő Instagram-oldalának követőivel osztott meg egy vadító fotót. TrendMTI/Illyés Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.