karácsony advent karácsonyi reklám Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép "téli" Budapest látható az angol divatmárka új, karácsonyi reklámjában. Te felismered a helyszíneket?

Az angol Debenhams divatház választotta forgatási helyszínnek Budapestet. Nem ez volt az első eset, hogy a cég Magyarországon forgatta le a karácsonyi reklámját. 2013-ban is itt vették fel az év legfontosabb reklámját.

Az idei videóban egy modern Hamupipőke-történetet láthatnak a karácsonyi reklámok szerelmesei, a környezetben pedig felfedezhetjük a Nyugati pályaudvart, és a 4-es metrót is. És még egy világsztár is elbújt a díszletek között.

Kitalálod, hogy melyik városhoz, melyik ország tartozik? Kvízhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171025-foldrajzi-kviz-kezdotol-haladoig.htmlOrszág, város, megyeszékhely - új játékot hoztunk el nektek. Tizenhat kérdésre kell helyes válaszolnod, de figyelmeztetünk rá, hogy a bemelegítő kérdések után nehezedik majd a helyzet. UtazásOrigoAz ok, amiért le kell hajtani a karfát a repülőgépenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171029-ezert-kell-lehajtani-a-kartamaszt-a-repulon.htmlA meglepő ok, amiért a karfákat le kell hajtani a felszállás és a leszállás során a repülőn. UtazásRómai (mini)vakáció, ha csak 3 napod vanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170925-romai-minivakacio.htmlŐsszel talán a legkellemesebb betervezni egy római minivakációt, hiszen elkerülhetjük a nyári kánikulát. Három napba pedig sok dolog belefér, viszont csak akkor, ha előre lefoglaljuk a pénztárcabarát belépőjegyeket. UtazásOrigoTaláld ki egyetlen fotóból, hogy melyik városban készült a kép! - KVÍZhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170812-talald-ki-egyetlen-fotobol-hogy-melyik-varosban-keszult-a-kep.htmlMagyar és európai városok fotóit látjátok majd, a ti feladatotok pedig az, hogy egyetlen képből kitaláljátok, mégis melyik városról van szó! Vigyázat! Ezt a kvízt csak kevés ember tudja hibátlanul kitölteni! UtazásOrigoTücsi és szerelme videójától tátva marad a szánkhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170815-horvatorszagban-akciozik-tucsi-es-szerelme.htmlHorvátországban nyaral Tücsi és párja, Sofron István. A szerelmesek hétköznapinak nem mondható, veszélyes dolgot csináltak a tengerparton! Utazás--Bálna úszkált a strandolók mellett - videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-balna-uszkalt-a-strandolok-mellett.htmlA Facebookra felkerült videó Kaliforniában készült, ahol a strandolók között úszkált egy 6 méteres szürke bálna, ezt azonban senki nem vette észre. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.