Berki Krisztián újabb beavatkozásra készül

műtét beavatkozás hajbeültetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián újabb szépészeti beavatkozásra készül. 

Berki Krisztiánt nemrég egy plasztikai sebészet kapujában kapták lencsevégre. Többekben felmerült a kérdés, hogy a herevasalás után, vajon most milyen szándékkal fordult szakemberhez?

Berki Krisztián hajbeültetésre készül Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Mint kiderült, a szakember két fő profilja a hajbeültetés és a péniszvastagítás, ám még ebből sem lehetett pontosan eldönteni, hogy mik a sztárapuka tervei, de szerencsére nem sokkal ezután, ő maga válaszolt a kérdésekre:

"Mit vártok, mit mondjak? Nem lettem plasztikai sebész. Szóval rajtam végeznek beavatkozást. Közelítek a tökéleteshez, de nekem ez nem elég. Nem az zavar, hogy nincs hajam, csak az, hogy fénylik a fejbőröm" - mesélte Berki őszintén a Ripostnak.

Berki Krisztián szteroidozott

Berki Krisztián rengeteget edz azért, hogy megtartsa méreteit, de nem mindig tisztán űzte a sportolást. Bevallotta, hogy ő is használt szteroidot. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.