Ashley Graham nem bírta tovább magában tartani a véleményét a csontsovány modellek kapcsán. Kritikával illette a Victoria's Secret fehérnemű céget is. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Ashley Graham az egyik leghíresebb plus size modell, aki a karrierje építése mellett egy komoly társadalmi problémát is magára vállalt: véleménye szerint ugyanis nem lenne szabad a nőket arra ösztönözni, hogy azokhoz a túlzottan sovány modellekhez akarjanak hasonlítani, akiket a médiában látnak. 

Ennek kapcsán került szóba a Victoria's Secret fehérnemű márka is, akik a legutóbbi bemutatójukon csupa ultravékony modellt alkalmaztak a kollekciójuk reklámozásához. A véleménye erősítéséhez feltöltött egy régebbi, kifutón készült fotót is, amellyel továbbra is azt szeretné üzenni, hogy teltebb idomokkal is lehet szexi és magabiztos egy nő. - írta meg a People.

Got my wings! .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

 A gondolatai pedig telibe találtak, legalábbis a rajongói között biztosan. Hiszen már több, mint 700 ezer kedvelésnél jár a posztja, 2 nap leforgása alatt. 

Ashley Graham bevallotta: bántalmazták szexuálisan (18+)
A szexi supersize modell nemrég elismerte, hogy a múltban kétszer is szexuális bántalmazás áldozata volt. Az első ilyen alkalommal mindössze 10 éves volt, mikor egy 18 éves fiú arra kényszerítette, hogy fogja meg az álló hímvesszőjét. Olvass tovább itt...