Jó üzenetet közvetítenek: divatikonok, akikre 2017-ben figyeltünk fel

Kaia Gerber douglas2017 divatikon Ashley Alexiss Lyn Slater
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal, a munka iránt alázatos modell, egy hatvan feletti nő, aki szerint a divat mindenkié, és egy plus size modell, aki a pozitív testkép szószólója. 2017 decemberében az új divatikonok terén határozottan jó évet zárunk.

A tizenévesen is alázatos modell: Kaia Gerber

Ahogy 2016 Lily-Rose Depp feltörésének az éve volt, úgy 2017 már Kaia Gerberről szólt. Habár nem idén tűnt fel a legújabb modellnemzedék szereplőjeként, hiszen már 2013-ban leszerződtette az IMG Modells ügynökség, mégis az idei év hozta meg az igazi áttörést. A 16 éves Kaia 2017-ben már nemcsak egy Teen Vogue arc és nem aposztrofálható szimplán Cindy Crawford lányaként, ahogy már nemcsak miatta, illetve vele kaphat címlapfelkéréseket sem. Egyre inkább kezdi kinőni a tinimodell szerepet, amit semmi nem bizonyít jobban, mint hogy a 2018-as tavaszi-nyári divathetek alkalmával már kifutós szerepléseket is kapott. Életében először a Calvin Klein show-ján lépett kifutóra, majd további 14 márka divatbemutatóján is szerepelt, ami nem csekély szám.

Kaia a Calvin Klein show-ján debütált, majd további 14 márka divatbemutatóján is szerepelt, ami nem csekély szám Forrás: Getty Images, AFP

Nem is csoda, hogy imádnak vele dolgozni, hiszen arca, édesanyjáéhoz hasonlóan a klasszikus szépséget idézi, ráadásul nagyon jó természetű, fiatal kora ellenére is alázatos a munka iránt. Köztudomású, hogy szüleivel nagyon jó a kapcsolata, igazi idilli család az övék. Cindy Crawford és férje, Rande Gerber minden évben elvonulnak egy hónapra a gyerekeikkel kanadai nyaralójukba, ahol az egész éves hajtásból kiszakadva csak egymással foglalkoznak, miközben semmi más nem veszi őket körbe, csak az érintetlen természet. Ebből is kitűnik, hogy a szülőkben minden igyekezet megvan, ami a jó neveltetést és az értékrendek átadását illeti, és már nagyon várt a világ egy ilyen fiatal divatikonra.

Aki véletlenül lett divatikon: Lyn Slater

A közösségi médiában Accidental Icon (véletelenül ikon) néven találkozhattatok Lyn Slaterrel, és hozzá kell tennünk, hogy ez a név nagyon is beszédes. Történt ugyanis, hogy három évvel ezelőtt a New York-i divathét alkalmával egy barátjára várt az utcán, amikor a fotósok kiszúrták különc stílusát, és köréje sereglettek: másnapra a blogok és különböző újságok is lehozták a róla készült képeket, ami akkora önbizalmat adott az akkor még tanárként dolgozó Lynnek, hogy elindította saját blogját. A fiatalokat is megszégyenítő lendülettel posztolja folyamatosan az outfiteket, ráadásul felvállalja azt is, hogy mondanivalója van mindezzel.

Lyn Slater véletlenül lett divatikon Forrás: Instagram/Accidental Icon

Idén azért is kapott még nagyobb figyelmet Lyn, mert egy fast fashion márka is felfigyelt rá és készítettek egy közös kampányt, így még szélesebb réteghez jutott el az az üzenet, amit bogjával közvetíteni szeretne. A 64 éves divatikon szerint az, amit viselsz, befolyásolja azt, ahogyan érzed magad, így a legnagyobb őrültség lenne bárkit is, életkorra, nemre, foglalkozásra hivatkozva kizárni a divatvilágból, és elvenni tőlük a lehetőséget, hogy igazán jól érezzék magukat a bőrükben. "Nem vagyok húszéves, de miért is akarnék, amikor most is annyira szép az élet, és szuperül vagyok" - vallja Lyn, aki szerint semmi értelme annak, ha valaki csak fogyasztója a divatnak, amikor beszélgetni és gondolkodni is kell róla.

Az új Ashley Graham: Ashley Alexiss

Ashley Alexisst sokan csak az új Ashley Grahamként emlegetik, de mi azért adjuk meg neki az esélyt, hogy önmaga miatt nézzünk fel rá. Ashley Alexiss korábban szerepelt az Elle és a Maxim magazinokban is, de az igazi hírnevet egy fehérneműkampány hozta meg neki: egy brit márka, a Lonehoney karácsonyi kollekciójában mutatta meg bájait különböző szexi fehérneműkben.

Ashley Alexiss számára az igazi hírnevet egy fehérneműkampány hozta meg: egy brit márka, a Lonehoney karácsonyi kollekciójában mutatta meg bájait különböző szexi fehérneműkben Forrás: Instagram/Ashley Alexiss

A 26 éves lány XL-es méretűként a plus size modellek táborát erősíti, és Ashley Grahamhez hasonlóan ő sem veszi félvállról azt a küldetést, ami akaratlanul is hozzákapcsolódik a munkásságához egy plus size modellnek. "Korábban én is tele voltam komplexusokkal, de aztán rájöttem, hogy nem fogom elpazarolni az életem csodálatos napjait csak azért, mert a társadalom általános vélekedése szerint én nem vagyok tökéletes. A saját definícióim szerint igenis tökéletes vagyok, és ez a fontos" - nyilatkozta Ashley, aki más nőket is arra buzdít, hogy legyenek erősek, érezzék magukat jól a bőrükben és soha ne felejtsék otthon az önbizalmukat.

Így hidratálj, amikor beköszönt a hideghttp://www.life.hu/trend/20171123-igy-hidratalj-amikor-bekoszont-a-hideg-ido.htmlAz évszakváltásoknál, ahogy te magad is érzékelheted, új napi rutint kell kialakítani, hogy bőröd ellenállóbb legyen, és megőrizze ragyogó kinézetét a hűvös időben is. Íme, a legfontosabb tudnivalók a tél közeledtével. TrendOrigo50 feletti férfiak, akik bebizonyították, hogy a kor csak egy számhttp://www.life.hu/trend/20171123-50-feletti-ferfiak-akik-bebizonyitottak-hogy-a-kor-csak-egy-szam.htmlA mai társadalom hajlamos leírni az idősödő korosztályt, akik közül pedig rengetegen bizonyítják, hogy az élet nem áll meg 50 felett sem, sőt! Mutatunk is közülük néhányat! TrendOrigoÍgy hordják a melegítőt a celebek - Fotók!http://www.life.hu/trend/20171123-igy-hordjak-a-melegitot-a-celebek-street-style-trendjelentes.htmlA melegítő már egészen mást jelent, mint a 80-as, 90-es években. Már közel sem egy bénácska ruhadarabról van szó, amit ciki visszanézni a képekről. Trendi viselet lett belőle, a street style elengedhetetlen alapdarabja. Most megmutatjuk, hányféle stílusban viselik manapság a celebek az egykoron nevetség tárgyává lett melegítőt. TrendOrigoModellek, akik várandósan léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171117-varandos-modell-kismamak-a-kifuton.html2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. TrendOrigoIlyen volt az év legdögösebb fehérnemű bemutatója, a Victoria's Secret show http://www.life.hu/trend/20171120-ilyen-volt-a-victorias-secret-2017es-divatbemutatoja.htmlIdén Kínában, egészen pontosan Sanghaiban rendezték meg az év leglátványosabb és legnépszerűbb divatbemutatóját. A Victoria's Secret show-n évről évre a legszebb és legtökéletesebb alakú modellek vonulnak fel, ráadásul a szokásos megkötések nélkül: a szigorú tekintetek és megszokott vonulások helyett itt puszikat dobálnak, kacsintanak, integetnek a modellek. Nem egyszerű divatbemutató, hanem igazi showműsor grandiózus kiegészítőkkel és a legszebb fehérneműkkel. Trend--A tökéletes arcbőr 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20171121-a-tokeletes-arcbor-tiz-titka.htmlA tökéletes arcbőrt elérni nem lehetetlen, csupán napi szintű odafigyelést, gondoskodást igényel. Hosszú távú befektetés, és érdemes minél korábban elkezdeni! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.