Ruby Rose nagyon lefogyott: fotó

fotó fogyás Ruby Rose rajongók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruby Rose nagyon megijesztette a rajongóit, a legutóbbi nyilvános megejelenésén ugyanis szörnyen nézett ki a színésznő. Nagyon lefogyott.

Ruby Rose nemrég részt vett egy díjátadón, de a színésznő nem kápráztatta el a közönséget. A rajongók inkább megrémültek a sztár kinézetétől, aki egy nadrágkosztümben jelent meg a színpadon. De nem öltözete miatt akadtak ki Ruby követői, hanem attól, hogy a sztár borzalmasan sovány, amin a kosztüm nem sokat segített.

Ruby Rose (középen) tényleg nem tűnik egészségesnek Forrás: Getty Images for ARIA/2017 Getty Images/Scott Barbour

A Twittert azonnal elárasztották az aggódó üzenetek, a rajongók attól félnek, hogy Ruby Rose valamilyen problémával küzd. "Betegnek nézel ki" - írta egy kommentelő a színésznőnek, véleményével sokan egyetértettek. "Ruby Rose kissé alultáplált" - fejtette ki álláspontját egy másik hozzászoló. Persze akadtak olyanok, akiknek így is tetszik a színésznő, bár azért azt el kell ismerni, hogy valóban csontsoványnak tűnik.

Volt idő, amikor Ruby Rose még így nézett ki: óriási a különbség Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.