színésznő Trokán Anna szoptatás kisbaba nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Anna szerint a nyilvános szoptatásban semmi különleges nincs. 

Ahogy azt már megírtuk, június végén született meg Trokán Anna kisfia, aki a Károly nevet kapta. A ksifiú szerencsére azóta is teljesen egészséges, szépen cseperedik, a család pedig igyekszik minél több időt tölteni vele.

A híres édesanya már vissza is tért a színpadra, de természetesen jóval kevesebbet dolgozik, mint a terhesség előtt, és arra is figyel, hogy estig tartó előadásokat ne vállaljon:

"Februárra már tervezünk egy bemutatót anyuval, a Bernarda Alba házára hamarosan elkezdünk próbálni. Karesz akkor már kicsit nagyobb lesz, de így is csak két estét fogok majd játszani havonta. Igaz, hogy jövő hónapban megkezdjük a hozzátáplálást, de mivel anyatejes baba, így nem vállalnék több feladatot, hiszen jelen kell lennem, amikor ő éhes" - mondta Anna, aki nagyon fontosnak tartja, hogy anyatejjel táplálhassa a csemetéjét, amíg csak lehet.

Trokán Péter lánya úgy gondolja, ahol egy felnőtt ehet, ott ő is szoptathat Forrás: Dreamstime

Anna nem is csinál lelkiismereti kérdést a szoptatásból, akár nyilvános helyen is megeteti a babáját, ugyanis véleménye szerint ez minden kisbabának jár:

"Ha a kisfiam éhes, nyilvános helyen, akár étteremben is megszoptatom. Még nem találkoztam ezzel kapcsolatban negatív hangokkal, de ha bárki is szólna emiatt, azt biztos nem hagynám szó nélkül. Ahogy egy felnőtt ember ehet péksüteményt a metrón, úgy hiszem, egy édesanya is bármikor adhat enni a babájának. Egy pici gyerek, ha éhes, ugyanúgy ehet bárhol, mint egy felnőtt. Ilyen esetben egy édesanya nem azért veszi elő a keblét, mert mutogatni akarja magát, a szoptatásnak semmi köze az erotikához" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.