Az étkezéseknek – főként, ha valamilyen alkalomhoz kapcsolódnak – érdemes megadni a módját. Próbáld ki legalább egyszer, hogy a csillagjegyed szerint terítesz meg. Érezni fogod a különbséget! Sőt, ez még a vendégvárás alkalmával is plusz pont lehet.

Forrás: Casa de Perrin
Nyilas

A becsületes, optimista és kedvesen naiv Nyilas számára sose teríts erőteljes színekkel. A finom, mégis játékos megoldások lesznek esetében az abszolút nyerők.

Forrás: Casa de Perrin
Bak

Célorientált természetébe remekül illeszkedik a kontrasztok világa, mely megjelenhet például a tányérokon. Kedveli még az egyszerű, ám határozott vonalvezetést és a látványos, de nem túlzó elemeket.

Forrás: Casa de Perrin
Vízöntő
A Vízöntő csillagjegy szülötte magabiztos, eredeti és egy kicsit furcsa személyiség. Hozzá a kellően díszített, mégis finom stílusú porcelán tányérok és a hasonlóan formázott evőeszközök illenek a legjobban.
Forrás: Casa de Perrin
Halak
Kreatív, érzékeny és empatikus természetét a hullám vonalvezetésű étkészlettel lehet erősíteni. A villa, kanál, kés triumvirátus nála fontos, hogy érdekes és attraktív legyen. Szereti a díszítést, de csak akkor, ha nem túl hivalkodó.
Forrás: Casa de Perrin
Kos

A tüzes, merész és figyelemfelkeltő Kosnak nincs szüksége felesleges „körökre". Az egyszerű étkészlet mellé, némi díszítést azért vihetünk a terítékbe: a csipkézett szélű tányérok erre kiválóan alkalmasak.

 

Forrás: Thinkstock
Tudd meg, melyik a születési hónapod virága, és díszítsd vele otthonod!
A születési hónapok alapján mindenkihez tartozik egy-egy csillagjegy. Ám a horoszkópon túl, virágokat is rendelhetsz világrajöveteled napjához. Ismerd meg, és válaszd a születésed hónapjához tartozó virágot.
Forrás: Casa de Perrin
Bika
E jegy szülötte imádja a szép dolgokat, azon belül is inkább a lágyabb, romantikusabb vonalat preferálja. Számára az aranyszínű evőeszközök egy aranymintájú étkészlettel a tökéletes választás, de a különböző, nem túlzsúfolt virágminták is elnyerik a tetszését.
Forrás: Casa de Perrin
Ikrek
Bájos, kalandos és találékony jelleméhez nem illik a túlcicomázottság. Esetében érdemes a színek helyett a nyomott formákban, és az elrendezés egyediségében gondolkodni.
Forrás: Casa de Perrin
Oroszlán
A drámai, harsány és erős akaratú oroszlánhoz nem szabad túl kihívó terítéket választani. Fontos azonban, hogy a teljesen egyszerű sem fogja elnyerni tetszését. Vigyél egy kis pezsgést az étkészlet színébe, formájába.
Forrás: Casa de Perrin
Szűz
A precíz és analitikus szűz számára fontos, hogy a tányérok és az evőeszközök könnyen átláthatóak legyenek. Esetében valóban a minimalista stílust célszerű megcéloznod, persze óvatos játékosság még belefér.
Forrás: Casa de Perrin
Mérleg
A szépség és harmónia képviselőjeként, imádja a romantikus és kifinomult terítéket. Törekedj arra, hogy, minden egyensúlyban legyen. Egymásra finoman épülő elemeket helyezz az asztalra, ha egy is túl markáns, az nem fog tetszeni a Mérlegnek.
Forrás: Casa de Perrin
Skorpió
Az intenzív és gyakran igen makacs Skorpió számára fontos, hogy befolyással legyen a saját életére, épp ezért nem szereti a sok – számára – felesleges díszt. Kedveli azonban a meglepő és a hagyományostól eltérő dolgokat. Leginkább a rusztikus eleganciával tudod lenyűgözni.