Stohl András egy éve hagyta ott családját, amivel magának és volt párjának is nagy fájdalmat okozott. A színész új szerelmet talált, de mára már Ancsika is nyitott egy másik kapcsolatra. Örülne, ha ő is megtalálná az igazit.

Stohl András egy évvel ezelőtt hagyta ott családját, de ezt a döntést nem volt egyszerű meghozni. Mindent megtettek azért, hogy rendezni tudják kapcsolatukat, ám hiába próbálkoztak, nem sikerült. Az elszakadás mindkettejüknek nagy fájdalom volt, de mára sikerült rendezniük a kapcsolatukat.

Stohl András és Ancsika kapcsolatuk válságáról és az újrakezdésről beszéltekFotó: Polyák Attila - Origo

„Én a mai napig szeretem Ancsikát, nem azért mentünk külön, mert repkedtek otthon a tányérok, vagy állandó viták kereszttüzében éltünk volna, sőt! A kapcsolatunk elfáradt, barátivá szelídült" – mondta Stohl András hozzátéve, hogy még terapeutánál is jártak, de nem sikerült helyrehozni azt, ami elromlott. Az elválás persze így sem volt egyszerű, a lényeg azonban az volt, hogy a gyerekek ne szenvedjenek. Mára pedig Ancsikával is sikerült jó viszonyt kialakítani, Stohl András hálás neki azért, hogy nem fordította ellene a gyerekeiket. Ő az új szerelmében pedig megtalálta a boldogságot, erre Ancsika is vágyik. „Sokáig szerettem volna, ha Andris visszajön hozzánk, de már nem gondolom ezt. Ő is járja a maga útját, én is. Nincs visszaút. (...) Nyitott a szívem egy új szerelemre is. (...) Jó lenne újból szerelmesnek lenni, társat találni. Ha úgy adódik, még egy harmadik gyereket is boldogan vállalnék" – árulta el a Best Magazinnak Ancsika.