Drasztikusan lefogyott Jáksó László

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
diéta fogyás Heti Hetes Jáksó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Heti hetes könyv bemutatóján Jáksó László ősz hajjal és döbbenetesen vékonyan jelent meg. A Life.hu-nak elmondta, miért fogyott le, valamint, hogy mivel tölti mostanában a napjait.

Molett nőként hajkurászta a pasikat Rubint Réka előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-molett-nokent-hajkuraszta-a-pasikat-rubint-reka-elozo-eleteben-a-josno-szerint.htmlÉlő adásban jósoltak Rubint RékánakTV + SztárokOrigoMelltartó nélkül, félmeztelenül napozott Cicciolina a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171202-melltarto-nelkul-felmeztelenul-napozott-cicciolina-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlCicciolina ledobta ruháit, és puceron süttette hatalmas melleit a dzsungelben. A művésznő napsütötte idomait most takarás nélkül is megnézheted. TV + Sztárok--Istenes Bence védelmébe vette Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/sztarok/20171202-istenes-bence-vedelmebe-vette-kiss-ramonat-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAhogy írtunk is róla, kemény kritikát fogalmaznak meg a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői a műsorvezető-párosról, Kiss Ramónáról és Puskás Petről. Istenes Bence a védelmébe vette őket. TV + SztárokOrigoVallási közösséghez csatlakozna Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-vallasi-kozosseghez-csatlakozna-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya.htmlAz egyik vallási mozgalom rendezvényén járt Gáspár Evelin. Az egyetemisták által alapított szerveződés mély hatást gyakorolt Győző lányára, állítja, még őt is meglepte, amit átélt. TV + SztárokOrigoMély kútba zárják Alexát a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-mely-kutba-zarjak-alexat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen csütörtök esti adásában Alexa durva bátorságpróbán esik át. TV + SztárokOrigoSzente Vajk lehet Kerényi Miklós Gábor utódja az Operettszínházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szente-vajk-lehet-kerenyi-miklos-gabor-utodja-az-operettszinhazba.htmlA Budapesti Operettszínházban tárgyalt Szente Vajk. Lapinformációk szerint ő léphet a szexuális zaklatások vádjával elbocsátott Kero helyére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.